Skip to content

Undskyld, vi roder! Vi fusionerer med FOF Nordsjælland og får lige nu en masse nye kurser på hjemmesiden.

Læs mere her.
Betonstøbning hos FOF København

Støbning, skulptur og mosaik

Kurser i støbning, skulptur og mosaik – kreativ boligindretning

Både betonstøbning, gipsafstøbning og mosaik er utrolig populært og nemt at gå til. Skab dine egne unikke designs til boligen, og indret dit hjem med hjemmelavede genstande.

På vores kurser i betonstøbning og afstøbning i gipsform lærer du de grundlæggende teknikker og kan eksperimentere med forme, aftryk og dekorationer. Beton kan bruges til at lave alt fra skåle, fade, vaser og lysestager til krukker og dekorative paddehatte til haven. 

Mosaikkens univers er mangfoldigt og farverigt, og det giver mulighed for at kreere såvel brugskunst som skulpturer af meget forskellige tilsnit. På mosaikkurserne har du mulighed for at afprøve de forskellige teknikker, og du skaber dine værker ud fra egne ønsker. 

Hvor foregår jeres kurser i mosaik, betonstøbning og afstøbning i gipsform?

Du kan lære at lave mosaikker, støbe beton og afstøbning i gipsform i København.

Hvem kan deltage på kurserne i mosaik, betonstøbning og afstøbning i gipsform?

Vores kurser i mosaik, betonstøbning og afstøbning i gipsform er både for begyndere og øvede. 

Tilmelding til kurserne

Læs mere om vores kurser i mosaik, betonstøbning og afstøbning i gipsform nedenfor, hvor du også kan tilmelde dig. Har du spørgsmål, besvarer vi dem altid gerne på tlf. 4596 0100 eller e-mail hej@fofkbh.dk

Er der ingen kurser nedenfor, eller er de allerede startet, kan du kontakte os for evt. overskydende pladser på de igangværende hold.

Filtrér