Skip to content

COVID-19: Vi har opdateret vores corona-retningslinjer, gældende fra og med den 26. oktober. Du får direkte besked, hvis du er berørt af eventuelle ændringer i forbindelse med din undervisning.

Læs retningslinjerne her
Maling hos FOF København

Tegning og maling

Tegne- og malekurser – lær at tegne og male på aftenskole

Lær at tegne og male på aftenskole – vi har en bred vifte af tegnekurser og malekurser i København og hele hovedstadsområdet. På et tegnekursus eller et malekursus får du mulighed for at omsætte din kreativitet til egne kunstneriske værker. Vores kvalificerede undervisere giver dig den kreative inspiration og lærer dig de teknikker, du har brug for, for at kunne udtrykke dig gennem kunsten. 

Hvilke tegnekurser og malekurser tilbyder I?

Vi har mange forskellige tegnekurser og malekurser. Tag for eksempel et kursus i croquis eller lær at tegne på et kursus i klassisk tegning. Vi har også mange kurser i akvarelmaleri. Er det akryl eller olie, du vil male med, har vi malekurser i akrylmaleri og oliemaleri, hvor du kan male landskaber, portrætter eller andre motiver, både abstrakt og figurativt. Har du lyst til at lære at tegne tegneserier, har vi også et kursus til dig. 

Vi har også tegnekurser for børn og voksne og kurser for børn i bl.a. mangategning.

Hvem kan deltage i FOF Københavns tegne- og malekurser?

Vores tegnekurser og maleundervisning henvender sig både til begyndere og mere øvede deltagere. De fleste kurser er tilrettelagt således, at du får en personlig vejledning ud over den fælles undervisning. Oplysninger om kurserne står under hvert kursus. Hvis ikke andet er nævnt, skal du forvente en ekstra udgift til materialer undervejs på kurset.

Hvad koster FOF Københavns tegne- og malekurser?

Vi har både endagskurser, weekendkurser, ugekurser og længere kurser, hvor der er undervisning en gang om ugen. Du kan se prisen på hvert enkelt kursus. Hvis ikke andet er nævnt, skal du forvente en ekstra udgift til materialer undervejs på kurset.

Hvor finder jeg tegne- og malekurserne?

Vi tilbyder kurser i bl.a. København K, København Ø, Hellerup, Lyngby, Søborg, Klampenborg, Holte, Frederiksberg, Gentofte og Valby.

Hvordan tilmelder jeg mig?

I den grønne menu til venstre, kan du se og tilmelde dig alle vores kurser i tegning og maling. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på adm@fofkbh.dk eller tlf. 4596 0100.

tegnehold og kreative kurser for børn og unge

Tegnehold for børn

Slip kreativiteten løs - uanset alder. Vi tilbyder sjove tegnehold for børn og unge, hvor kreativiteten for alvor får lov at udfolde sig.