Skip to content
Maling hos FOF København

Tegning og maling

Tegne- og malekurser – lær at tegne og male på aftenskole

Lær at tegne og male på aftenskole – vi har en bred vifte af tegnekurser og malekurser i København og hele hovedstadsområdet. På et tegnekursus eller et malekursus får du mulighed for at omsætte din kreativitet til egne kunstneriske værker. Vores kvalificerede undervisere giver dig den kreative inspiration og lærer dig de teknikker, du har brug for, så du kunne udtrykke dig gennem kunsten. 

Hvilke tegnekurser og malekurser tilbyder I?

Vi har mange forskellige tegnekurser og malekurser. Tag for eksempel et kursus i croquis eller lær at tegne på et kursus i klassisk tegning. Vi har også mange kurser i akvarelmaleri. Er det akryl eller olie, du vil male med, har vi malekurser i akrylmaleri og oliemaleri, hvor du kan male landskaber, portrætter eller andre motiver, både abstrakt og figurativt. Har du lyst til at lære at tegne tegneserier, har vi også et kursus til dig. 

Vi har også tegnekurser for børn og voksne og kurser for børn i bl.a. mangategning.

Hvem kan deltage i FOF København og Nordsjællands tegne- og malekurser?

Vores tegnekurser og maleundervisning henvender sig både til begyndere og mere øvede deltagere. De fleste kurser er tilrettelagt således, at du får en personlig vejledning ud over den fælles undervisning. Oplysninger om kurserne står under hvert kursus. Her er også angivet, hvad du bør medbringe. Hvis ikke andet er nævnt, skal du ud over kursusprisen regne med en ekstra udgift til materialer undervejs på kurset.

Hvad koster FOF København og Nordsjællands tegne- og malekurser?

Vi har både endagskurser, weekendkurser, ugekurser og længere kurser, hvor der er undervisning en gang om ugen. Du kan se prisen på hvert enkelt kursus. Hvis ikke andet er nævnt, skal du forvente en ekstra udgift til materialer undervejs på kurset. 

Hvordan tilmelder jeg mig?

Nedenfor kan du se og tilmelde dig alle vores kurser i tegning og maling. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på hej@fof-kn.dk eller tlf. 4596 0100.

Denne video kan du kun se, hvis du accepterer alle cookies.

kursus og workshops i tegning for børn og unge hos FOF København

tegnehold og kreative kurser for børn og unge

Tegnehold for børn

Slip kreativiteten løs - uanset alder. Vi tilbyder sjove tegnehold for børn og unge, hvor kreativiteten for alvor får lov at udfolde sig.