Skip to content

Vi har fået ny hjemmeside og arbejder på at rette skønhedsfejl og tekniske problemer. Hvis du har foretaget et køb online 1-6/7 og IKKE har modtaget en bekræftelse og faktura, bedes du kontakte os.

adm@fofkbh.dk
Maling hos FOF København

Malekurser

Malekurser i København – lær at male egne billeder

Er du glad for at male, eller har du lyst til at lære det? Tag et malekursus på aftenskole og dyrk glæden ved at skabe dine helt egne malerier. På et malekursus lærer du alle teknikkerne og finder frem dit helt eget billedsprog. Vi har malekurser for begyndere og øvede.

Kom i gang med maleriet på et malekursus

Har du aldrig malet før, anbefaler vi vores grundlæggende kursus 'Malekursus', hvor du trinvis bliver introduceret til de grundlæggende teknikker inden for maleriet. Foruden undervisningen, får du al den individuelle vejledning, du har brug for. Du kan også tage et malekursus, som fokuserer på portrætmaling med akrylmaling og oliemaling. Her kan du gå Velasquez, Rembrandt og Kluge i bedene, og malekurset giver dig en indføring i både gamle og nye maleteknikker indenfor portrætmaling. 

Vi tilbyder mange forskellige malekurser

Vi tilbyder en lang række malekurser, som fokuserer på forskellige genrer og discipliner. Du kan se dem alle sammen nedenfor. Du kan modtage undervisning i maleri på kurser i bl.a. København og Kgs. Lyngby.

Hvordan tilmelder jeg mig jeres malekurser?

Du kan læse mere om malekurserne nedenfor. Her kan du også tilmelde dig holdene. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på adm@fofkbh.dk eller tlf. 4596 0100

Hvad koster FOF Københavns kurser?

Vi har både endagskurser, weekendkurser, ugekurser og længere kurser, hvor der er undervisning en gang om ugen. Du kan se prisen på hvert enkelt kursus. Hvis ikke andet er nævnt, skal du forvente en ekstra udgift til materialer undervejs på kurset.

Leder du efter tegnekurser?

Har du mere lyst til at tegne, så se vores store udbud af tegnekurser.

Filtrér
  1. 1
  2. 2

tegnekurser for voksne

Tegnekurser for voksne

På vores tegnekurser lærer du alle de gængse tegneteknikker såsom proportionering, skyggelægning, komposition og skitsemetoder. Lær teknikkerne og bliv klar til at omsætte dine kreative drømme til virkelighed.