Skip to content

Hvis du har gået på et hold i foråret, som fortsætter til efteråret, har vi reserveret en plads til dig. Du får direkte besked, før alle efterårets hold bliver lagt online 22. juni (bemærk ny dato).

Kultur fag hos i København

Samfund, kultur og naturfag

På vores kurser i samfund, kultur og naturfag er der højt til loftet, plads til fordybelse og tid til hyggeligt samvær

Er du vild med naturen, musikhistorie, litteraturens verden eller ønsker du at dykke ned i filosofi? Det kan også være, du gerne vil have helt styr på din families stamtræ? Uanset hvad, er det her stedet.

Hvilke typer af kurser har I?

Dyk ned i historiens verden – f.eks. musikkens historie eller måske din egen historie på et kursus i slægtsforskning. Du kan også forsvinde ned i en god bog i selskab med andre i en Læsekreds.

Du kan også fordybe dig i filosofien sammen med andre filosofiinteresserede, få en introduktion til eksistentialismen eller deltage på en filosofisk vandring med forskellige udvalgte temaer.  

Det er også her, du finder vores populære kurser om ornitologi og botanik.

Hvor foregår undervisningen?

Vi tilbyder kurser i samfundsfag, kulturfag og naturfag i København, i Lyngby, i Hellerup og resten af hovedstadsområdet. Find adresser under holdinfo.

Hvem underviser på kurser i samfund, kultur og naturfag?

Underviserne på samfund, kultur og naturfag er specialiserede i deres fag og har omfattende erfaring i undervisning inden for området.

Hvor kan jeg tilmelde mig kurserne?

Læs mere om det enkelte kursus herunder. Her kan du også tilmelde dig holdene. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at henvende dig på tlf. 4596 0100 eller e-mail adm@fofkbh.dk.