Skip to content

Hvis du har gået på et hold i foråret, som fortsætter til efteråret, har vi reserveret en plads til dig. Du får direkte besked i juni, før alle efterårets hold bliver lagt online 21. juni.

kursus, workshops og foredrag i kultur- og naturfag hos FOF København

Samfund, kultur og naturfag

På vores kurser i samfund, kultur og naturfag er der højt til loftet, plads til fordybelse og tid til hyggeligt samvær

Er du vild med naturen, musikhistorie, litteraturens verden eller ønsker du at få helt styr på de store filosoffer? Det kan også være, du gerne vil have helt styr på jurabegreberne. Uanset hvad, er det her stedet.

Se også vores foredrag om tro og eksistens, hvor du kan møde præster og filosoffer, der graver et spadestik dybere i den menneskelige eksistens, så vi bliver klogere på os selv.

Hvilke typer af kurser har I?

Dyk ned i historiens verden – f.eks. musikkens eller litteraturens historie, mytologi eller måske din egen historie på et kursus i slægtsforskning. Du kan også forsvinde ned i en god bog i selskab med andre i en bogklub.

Du kan også fordybe dig i filosofien sammen med nogle af verdens største filosoffer så som Martin Heidegger, Søren Kirkegaard eller Ludwig Wittgenstein.

Du finder også kurser om kroppen, botanik eller kvantemekanik og meget, meget mere.

Hvor foregår undervisningen?

Vi tilbyder samfund, kultur og naturfag i København, på Frederiksberg, i Hellerup og resten af hovedstadsområdet. Find adresser under holdinfo.

Hvem underviser på kurser i samfund, kultur og naturfag?

Underviserne på samfund, kultur og naturfag er specialiserede i deres fag og har omfattende erfaring i undervisning inden for området.

Hvor kan jeg tilmelde mig kurserne?

Læs mere om det enkelte kursus herunder. Her kan du også tilmelde dig holdene. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at henvende dig på tlf. 4596 0100 eller e-mail adm@fofkbh.dk