Skip to content

Undskyld, vi roder! Vi fusionerer med FOF Nordsjælland og får lige nu en masse nye kurser på hjemmesiden.

Læs mere her.
Efterår hos FOF København

Samfund, kultur og naturfag

På vores kurser i samfund, kultur og naturfag er der højt til loftet, plads til fordybelse og tid til hyggeligt samvær

Er du vild med naturen, musikhistorie, litteraturens verden eller ønsker du at dykke ned i filosofi? Det kan også være, du gerne vil have helt styr på din families stamtræ? Uanset hvad, er det her stedet.

Hvilke typer af kurser har vi?

Dyk ned i historiens verden – f.eks. musikkens historie eller måske din egen historie på et kursus i slægtsforskning.

Fordyb dig i filosofien sammen med andre filosofiinteresserede, få en introduktion til eksistentialismen eller deltag på en filosofisk vandring med forskellige udvalgte temaer.  

Det er også her, du finder vores populære kurser om ornitologi og botanik.

Hvor foregår undervisningen?

Vi tilbyder kurser i samfundsfag, kulturfag og naturfag i bl.a. København, men også resten af hovedstadsområdet. Find adresser under holdinfo.

Hvem underviser på kurser i samfund, kultur og naturfag?

Underviserne på samfund, kultur og naturfag er specialiserede i deres fag og har omfattende erfaring i undervisning inden for området.

Hvor kan jeg tilmelde mig kurserne?

Læs mere om det enkelte kursus herunder. Her kan du også tilmelde dig holdene. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at henvende dig på tlf. 4596 0100 eller e-mail hej@fofkbh.dk.

Se alle kommende kurser om samfund, kultur og natur

Hvad har du lyst til at lære mere om? Er du fascineret af naturen, som spirer omkring dig? Vil du forstå filosofi og menneskelig bevidsthed? Eller vil du lære dine forfædre at kende? Gå på opdagelse i alt fra slægstforskning til dansk botanik på et kursus nær dig. Se det aktuelle udvalg af kommende kurser her.
Filtrér