Skip to content
foto af statue

Samfund, kultur og naturfag

På vores kurser i samfund, kultur og naturfag er der højt til loftet, plads til fordybelse og tid til hyggeligt samvær

Er du vild med naturen, musikhistorie, litteraturens verden eller ønsker du at få styr på filosofien? Det kan også være, du gerne vil have helt styr på jurabegreberne. Uanset hvad, er det her stedet.

Hvilke typer af kurser har I?

Dyk ned i historiens verden – f.eks. musikkens historie eller måske din egen historie på et kursus i slægtsforskning. Du kan også forsvinde ned i en god bog i selskab med andre i en Læsekreds.

Du kan også fordybe dig i filosofien sammen med andre filosofiinteresserede og tage på filosofisk vandring, få en introduktion til eksistentialismen eller bruge en aften med de gamle stoikere.  

Du finder også kurser om ornitologi og botanik og meget, meget mere.

Hvor foregår undervisningen?

Vi tilbyder samfund, kultur og naturfag i København, i Lyngby, i Hellerup og resten af hovedstadsområdet. Find adresser under holdinfo.

Hvem underviser på kurser i samfund, kultur og naturfag?

Underviserne på samfund, kultur og naturfag er specialiserede i deres fag og har omfattende erfaring i undervisning inden for området.

Hvor kan jeg tilmelde mig kurserne?

Læs mere om det enkelte kursus herunder. Her kan du også tilmelde dig holdene. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at henvende dig på tlf. 4596 0100 eller e-mail adm@fofkbh.dk