Skip to content

Har du gået på et hold i foråret, som fortsætter i efteråret? Vi udsender forhåndsreservationer i perioden 29. maj-14. juni. Fra 25. juni kan du se alle efterårets hold online.

Vi oplever i øjeblikket problemer med betaling på hjemmesiden. Du er selvfølgelig velkommen til at kontakte os for tilmelding.

Send mail
Efterår hos FOF København

Mad og vin

Lær at lave mad på et madlavningskursus i København og hele hovedstaden

Lær at lave mad på en ny, anderledes og sjovere måde på et madlavningskursus i København og omegn. Vi tilbyder en lang række forskellige madkurser, hvor vi både tilbereder og nyder maden sammen.

Hvilke typer af kurser har FOF København?

Du kan tage på en rejse rundt i hele verden igennem mad. Her kan du f.eks. komme til Vietnam, hvor du skal prøve dig frem i klassiske vietnamesiske hverdagsretter. Du kan også besøge Italien, Japan, Østeuropa og meget mere.

Drømmer du om en hverdag, som er mere grøn og med mindre kød? Så finder du også her undervisning i både vegansk og vegetarisk mad. Derudover finder du også kurser i anti-inflammatorisk kost, ayurvedisk madlavning eller et madlavningskurs, der giver tip-top tarme.

Hvis du er mere interesseret i håndværket bag, kan du f.eks. finde inspiration i vores bagekurser. Du kan også lære at brygge den perfekte kop kaffe, lære at lave kombucha eller lære videnskaben til den perfekte chokolade.

Du kan også gå på opdagelse i alkoholens mange facetter. Hos FOF København finder du både smagning af øl og vin. Vil du nørde videre, kan du gå i FOFs vinskole, hvor der er mulighed for at lære om smagsteknikker, vinifikation, korrekt servering, opbevaring og meget mere.

Tilmeld dig et kursus i dag og lær at tilberede spændende og eksotiske retter til både hverdag og fest.

Hvor foregår undervisningen?

Vi tilbyder bl.a. madlavningskurser i København og resten af hovedstadsområdet. Find adresser under holdinfo.

Hvem underviser på madlavningskurser?

Underviserne på vores madlavningskurser er specialiserede i deres fag og har omfattende erfaring i undervisning indenfor området.

Kan jeg få skræddersyet et madkursus?

FOF København arrangerer gerne madkurser for grupper, men dog ikke private arrangementer som polterabend, fødselsdage og lignende. Du er velkommen til at kontakte os og høre nærmere om et kursus i madlavning hos Ditte Marie Friis på dmf@fofkbh.dk.

Hvor kan jeg tilmelde mig kurserne?

Læs mere om de enkelte kurser herunder. Her kan du også tilmelde dig holdene. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at henvende dig på tlf. 4596 0100 eller e-mail hej@fofkbh.dk

Vi har også madkurser for familier og kokkeskole for børn og unge.

Sådan foregår vores madkurser

Denne video kan du kun se, hvis du accepterer alle cookies.

Madlavnings kurser og workshops for børn og unge hos FOF København

madkurser for børn og unge

Køkken i børnehøjde

Lad dit barn få sjove og lærerige oplevelser sammen med andre madglade børn. Børn har en enorm glæde og interesse for madlavning, og her får de lov at dufte, røre, smage og ikke mindst eksperimentere i køkkenet.

Madkurser for familier hos FOF København

Madlavning for børn og familier

Madkurser for familier

På vores madkurser for familier laver børn og voksne lækker mad, kager og søde sager sammen. Børnenes sanser for smag og kvalitet og gode kostvaner udvikles mens I hygger jer sammen.


Måske du også er interesseret i...

FOF København har hvert år over 200 foredrag, debatter, talks og koncerter i hele hovedstadsområdet. Emnerne varierer fra højaktuelle politiske debatter, kunstneriske øjenåbnere og naturvidenskabelige landvindinger til personlige historier. Foredragsholderne er altid engagerede og dygtige formidlere.

Hvis du er nysgerrig på vores udbud af kurser, workshops og holdtræning, så er der også rig mulighed for at finde noget, der passer dig. Hver år har vi tusindvis af muligheder at vælge mellem, hvor du kan dygtiggøre dig inden for lige det felt, du er interesseret i. Opdyrk en gammel hobby, lær en ny, kom i form eller find noget at gå til sammen med dem, du holder af. Vi udbyder f.eks. hold i musik, madlavning, motion, it, kommunikation, sprog og kreative kurser. Vores udbud er for alle aldre og livssituationer, så du nemt finder det, der passer dig – uanset om du leder efter hold under din barsel, i dit seniorliv eller noget helt tredje.

Gør som 45.000 andre: Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få løbende besked om nye hold, konkurrencer og gratis artikler, opskrifter og undervisernes bedste tips og tricks.