Skip to content
foto er to der laver mad

Mad og vin

Lær at lave mad på et madkursus i København og hele hovedstaden

Lær at lave mad på en ny, anderledes og sjovere måde på et madkursus i København og omegn. Vi tilbyder en lang række forskellige madkurser, hvor vi både tilbereder og nyder maden sammen.

Hvilke typer af kurser har I?

Du kan tage på en rejse rundt i hele verden igennem mad. Her kan du f.eks. komme til Vietnam, hvor du skal prøve dig frem i klassiske vietnamesiske hverdagsretter. Du også besøge Italien, Pakistan, Østeuropa og meget mere.

Drømmer du om en hverdag som er mere grøn og med mindre kød? Så finder du også her undervisning i både vegansk og vegetarisk mad. Derudover finder du også kurser i anti-inflammatorisk kost, ayurvedisk madlavning eller et madlavningskurs der giver tip-top tarme.

Hvis du er mere interesseret i håndværket bag, kan du f.eks. finde inspiration i vores bagekurser. Du kan også lære at brygge den perfekte kop kaffe, lær at lave kombucha eller lær videnskaben til den perfekte chokolade.

Du kan også gå på opdagelse i alkoholens mange facetter. Hos FOF København finder du både smagning af øl, vin og cidere. Vil du nørde videre, kan du gå i FOFs vinskole, hvor der er mulighed for at lære om smagsteknikker, vinifikation, korrekt servering, opbevaring og meget mere.

Lær at tilberede spændende og eksotiske retter til både hverdag og fest.

Hvor foregår undervisningen?

Vi tilbyder madlavningskurser i København, på Frederiksberg, i Hellerup og resten af hovedstadsområdet. Find adresser under holdinfo.

Hvem underviser på madlavningskurser?

Underviserne på de madlavningskurser er specialiserede i deres fag og har omfattende erfaring i undervisning inden for området.

Kan jeg få skræddersyet et madkursus?

FOF København arrangerer gerne madkurser for grupper, men dog ikke private arrangementer som polterabenden, fødselsdage og lignende. Du er velkommen til at kontakte os og høre nærmere om et kursus i madlavning hos Ditte Marie Friis på dmf@fofkbh.dk.

Hvor kan jeg tilmelde mig kurserne?

Læs mere om det enkelte kursus herunder. Her kan du også tilmelde dig holdene. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at henvende dig på tlf. 4596 0100 eller e-mail adm@fofkbh.dk

Vi har også madkurser for familier og kokkeskole for børn og unge.

Sådan foregår vores madkurser

Denne video kan du kun se, hvis du accepterer alle cookies.

madkurser for børn og unge

Køkken i børnehøjde

Lad dit barn få sjove og lærerige oplevelser sammen med andre madglade børn. Børn har en enorm glæde og interesse for madlavning, og her får de lov at dufte, røre, smage og ikke mindst eksperimentere i køkkenet.

Madlavning for børn og familier

Madkurser for familier

På vores madkurser for familier laver børn og voksne lækker mad, kager og søde sager sammen. Børnenes sanser for smag og kvalitet og gode kostvaner udvikles mens I hygger jer sammen.