Skip to content
Bagekursus og workshops hos FOF København

Kalender

Kalender

FOF København har hvert år hundredevis af madkurser og -workshops, hvor I inviteres med i køkkenet. Du kan tage på en rejse rundt i hele verden igennem mad – hvad med at stifte bekendtskab med det vietnamesiske køkken? Smage på Italien eller blive klogere på den græske madkultur?

Vi har også kurser, som går i dybden med et tema som f.eks. vegetarisk, vegansk, bagning, chokolade eller fisk. Endelig finder du også vores mange smagninger herunder, hvor du både kan få ny viden om vin og øl. Få masser af inspiration til både hverdag og fest.

Vores madlavningskurser foregår både i København og det øvrige hovedstadsområde.

Hvornår passer det dig?

På denne side kan du se vores aktivitetskalender, hvor alle kurser vises i datoorden. Ved hvert hold kan du også se, om holdet løber over flere dage, eller det er et intensivt dagskursus. Kalenderen gør det nemt for dig at få overblikket over alle vores madlavningskurser. Du kan derfor nemt planlægge en aktivitet for dig selv eller måske sammen med andre og skabe gode minder. Læs mere om alle aktiviteterne herunder.

Tilmelding til vores madkurser

Brug kursusmenuen til at finde og tilmelde dig de hold, som interesserer dig. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på e-mail adm@fofkbh.dk eller tlf. 4596 0100.

På denne side finder du kun hold, der ikke har haft første mødegang. Hvis du også er interesseret i at se hold, der er startet, kan du finde alle madkurser her: Mad og vin.

Filtrér
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5