Skip to content

Glæd dig til forårets kurser, foredrag og ture! Vi lægger løbende nye hold på hjemmesiden, og hele programmet er online 13. december.

Yoga og mindfulness hos FOF København

Stressfri med yoga

Stressfri med yoga

Her er et hensyntagende hold for dig, som er ramt af stress, og som derfor ikke er i stand til at fungere optimalt – på jobbet og i privatlivet.

Mere end 35.000 danskere er dagligt sygemeldte pga. stress og symptomerne kan være mange: glemsomhed, ”ørhed” svimmelhed, hovedpine, uro i kroppen, hjertebanken, knugen i maven, dårlig søvn, sensitivitet, kort lunte, svært ved at koncentrere dig, uforklarlige smerter.

Mette Ørum-Nielsen er certificeret yogalærer indenfor terapeutisk yoga. Hun har over 30 års erfaring med at undervise og yde professionel hjælp til dig med stress – både til private og til virksomheder. Gennem årene har hun udviklet specielle yoga-værktøjer og metoder som kan hjælpe med at bevare roen i en ellers stresset hverdag.

Når stress rammer – og hun taler fra personlig erfaring – skaber det en vanskelig situation med dalende humør, manglende overskud og selvtillid, og det kan sætte dybe spor i psyken. Det er som om, at alting ramler om ørerne på en.

Med hendes terapeutiske yogametode vil du langsomt men sikkert genvinde din mentale og fysiske styrke og dermed få lettere ved at håndtere kilden til problemet.