Skip to content

Glæd dig til forårets kurser, foredrag og ture! Vi lægger løbende nye hold på hjemmesiden, og hele programmet er online den 12. december.

Yoga og mindfulness hos FOF København

Hensyntagende yin yoga for stressramte

Hensyntagende yin yoga for stressramte

Dette hold er for dig, der døjer med stress og stress-relaterede problematikker.

Der vil max være 8 deltagere på holdet, og undervisningen vil foregå i rolige og trygge rammer i et hyggeligt yogalokale. Der er plads til at være dig uanset tidligere erfaringer med yoga.

Vi har fokus på at få skabt øget ro i nervesystem, krop og sind. Gennem blide stræk og mindfulness arbejder vi med kropsbevidsthed, vejrtrækning og ro.

Yin yoga handler ikke om perfekte og fysisk krævende stillinger, men om hvad der er bedst for dig, din krop og dit sind. Du bliver guidet til stræk og stillinger, der tilpasses dit behov, og hvad der er godt for netop dig og det sted, du er.

Undervisningen foregår hovedsageligt siddende og liggende, og der vil være god tid mellem stillinger. Stillingerne i yin yoga holdes oftest i længere tid ad gangen, fordi det har en positiv indflydelse på dit nervesystem og bindevæv.

Der vil indgå puder, tæpper og yogatilbehør i undervisningen samt små bolde til massage af dit bindevæv. Alt udstyr er tilgængeligt, så du skal blot medbringe dig selv. Du er velkommen, som du er.

MOTION, DANS OG YOGA

Se alle aktuelle kurser