Skip to content
foto af koncert

Musik og sang

Musikundervisning, kor og sangundervisning i København og hele hovedstaden

Vil du lære eller blive bedre til at spille et instrument eller synge? Så vær med på et af vores kurser, hvor vi tilbyder intensiv undervisning med kompetente og erfarne undervisere. Vores kurser henvender sig både til begyndere, let øvede og øvede.

Er du på barsel, kan du finde rytmikhold til dig og dit barn her. Du kan også finde musikhold for hele familien her.

Hvilke typer af kurser har I?

Vi tilbyder kurser i et væld af forskellige instrumenter: Guitar, klaver, trommer, violin, cello, saxofon, tværfløjte, elbas og mange, mange flere. Du kan også få kurser i musikteori, hørelære, sangskrivning og musikproduktion.

Vi har også mange forskellige sangkurser, hvor du kan få sangundervisning i netop den genre, du foretrækker. Vi har kurser i klassisk sang, rytmisk sang, opera, korsang, musicalsang og meget mere. Har du problemer med stemmen, kan du tage et kursus i sangteknik eller stemmetræning.

Har du lyst til at spille sammen med andre, kan du melde dig til et af vores sammenspilshold eller bands.  

Musikakademiet TRAX

På vores speciallinje TRAX kan du fordybe dig i intensive kursuspakker og enkeltfag i vores lokaler lige ved Nørreport Station. Læs mere om TRAX trax.dk

Hvor foregår undervisningen?

Vi tilbyder musikundervisning i København, på Frederiksberg, i Hellerup og resten af hovedstadsområdet. Find adresser under holdinfo.

Hvem underviser på musikkurser?

Underviserne på musikholdene er specialiserede i deres fag og har omfattende erfaring i undervisning inden for området.

Hvor kan jeg tilmelde mig kurserne?

Læs mere om det enkelte kursus herunder. Her kan du også tilmelde dig holdene. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at henvende dig på tlf. 4596 0100 eller e-mail adm@fofkbh.dk