Skip to content

Alle aktiviteter med undtagelse af FVU aflyses t.o.m. 7. februar.

Læs mere her
Spil bas hos FOF København

Musik og sang

Musikundervisning, kor og sangundervisning i København og hele hovedstaden

Vil du lære eller blive bedre til at spille et instrument eller synge? Så vær med på et af vores kurser, hvor vi tilbyder intensiv undervisning med kompetente og erfarne undervisere. Vores kurser finder sted i bl.a. København, Frederiksberg, Amager, Gentofte, Lyngby, Nærum, Hellerup, Tårnby og Gladsaxe. Både begyndere, let øvede og øvede er velkomne. 

Vi har også musikundervisning for børn i guitar, rytmik, sang og klaver: Musikundervisning for børn.

Musikundervisning

Vi tilbyder kurser i et væld af forskellige instrumenter: Guitar, klaver, trommer, violin, cello, saxofon, tværfløjte, elbas og mange, mange flere. Du kan også få kurser i musikteori, hørelære og musikproduktion. Klik på 'Musikundervisning' nedenfor og få et overblik over mulighederne.

Sangundervisning og korsang

Vi har også mange forskellige sangkurser, hvor du kan få sangundervisning i netop den genre, du foretrækker. Vi har kurser i klassisk sang, rytmisk sang, opera, korsang, musicalsang og meget mere. Har du problemer med stemmen, kan du tage et kursus i sangteknik eller stemmetræning. Læs mere om alle kurserne under 'Sangundervisning'.

Sammenspil og orkester

Har du lyst til at spille sammen med andre, kan du melde dig til et af vores sammenspilshold eller bands. Læs mere under Sammenspil og orkester.

Gør dig klar til at blive revet med

På Musikakademiet TRAX er der plads til alle, der har mod på at fordybe sig i struktureret og inspirerende musikundervisning, hvor fagligheden altid er i fokus.