Skip to content
Gå til sang hos FOF København

Sang for brummere

Sang for brummere – sangkurser for dig, der "ikke kan synge"

Synes du, at du synger falsk eller "ikke har en tone i livet"? Plejer du at sige om dig selv, at du "ikke kan synge"? Så kom på et af vores populære sangkurser for "brummere" i København og Hellerup. På disse sangkurser kan alle være med – begejstringen og sangglæden er i centrum. Gennem lydøvelser og stemmelege arbejder vi med sammenhængen mellem krop, vejrtrækning og stemme, og ved at synge opøver du en større tillid til øre og stemme.

Hvem kan deltage i sangkurserne for "brummere"?

Sangundervisningen på vores kurser for "brummere" er specielt tilrettelagt for begyndere, sangere som ikke har sunget i mange år og dig, der ikke tror, at du kan synge, men som har lyst til at prøve at lære det alligevel. 

Hvordan foregår undervisningen?

Undervisningen foregår på små intensive hold med 2-3 deltagere. Du vælger selv dit sangrepertoire i samarbejde mellem dig, underviseren og kursets øvrige deltagere. Du kan både synge klassisk og rytmisk.

Tilmelding til sang for "brummere"

Du kan se og tilmelde dig kurserne i oversigten herunder. Inden du tilmelder dig, kan det være en god idé at kontakte underviseren for nærmere aftale om niveau og repertoire. Har du spørgsmål, besvarer vi dem altid gerne på tlf: 4596 0100 eller e-mail hej@fofkbh.dk

Er der ingen kurser nedenfor, eller er de allerede startet, kan du kontakte os for evt. overskydende pladser på de igangværende hold.

Filtrér
  1. 1
  2. 2
  3. 3