Skip to content

Vi har fået ny hjemmeside og arbejder på at rette skønhedsfejl og tekniske problemer. Hvis du har foretaget et køb online og IKKE har modtaget en bekræftelse og faktura, bedes du kontakte os.

adm@fofkbh.dk
Sammenspil hos FOF København

Komplet sangteknik

Komplet sangteknik – kurser i sangteknik

Træn din sangstemme med et kursus i komplet sangteknik i København, Frederiksberg eller Kgs. Lyngby. Ønsker du at blive bedre til at synge høje toner, synge dynamisk og undgå hæshed? Har du lyst til at genfinde forbindelsen mellem din krop og din stemme? På vores kurser i komplet sangteknik, får du det hele. På kurserne arbejder vi ud fra principperne i Cathrine Sadolins »Komplet sangteknik«. Vi vil bl.a. arbejde med stemmefunktioner, klangfarve samt effekter. Man kan f.eks. gå i dybden med at synge/nå høje toner, undgå hæshed, at kunne synge både svagt og kraftigt eller noget mere avanceret. 

Hvem kan deltage i kurser i komplet sangteknik?

Undervisningen er for både begyndere og øvede. Alle er velkomne.

Hvordan foregår undervisningen?

Undervisningen foregår på små intensive hold med 3-4 deltagere. Du vælger selv dit sangrepertoire.

Tilmelding til kurser i komplet sangteknik

Du kan se og tilmelde dig kurserne i oversigten herunder. Inden du tilmelder dig, kan det være en god ide at kontakte underviseren for nærmere aftale om niveau og repertoire. Har du spørgsmål, besvarer vi dem altid gerne på tlf. 4596 0100 eller e-mail adm@fofkbh.dk

Filtrér