Skip to content

Vi har fået ny hjemmeside og arbejder på at rette skønhedsfejl og tekniske problemer. Hvis du har foretaget et køb online 1-6/7 og IKKE har modtaget en bekræftelse og faktura, bedes du kontakte os.

adm@fofkbh.dk
Elektronisk musikproduktion hos FOF København

Musikproduktion og sangskrivning

Musikproduktion og sangskrivning – lav din egen musik

Har du musik i hovedet og teknik i hænderne? Vi har kurser i København, hvor du kan lære at skrive sange og komponere og arrangere din egen musik på computeren. 

Lær at lave elektroniske musik-tracks helt fra bunden, kun ved hjælp af din computer og et sæt hovedtelefoner. Bliv f.eks. skarp til programmer som Ableton Live, Garageband og Logic Pro X. Du kan også tage et kursus i sangskrivning og give idéerne frit spil gennem kreative og praktiske øvelser med pen, stemme og instrument.

Hvem kan deltage i kurserne i komposition og elektronisk musikproduktion?

Alle er velkomne, begyndere såvel som øvede, og det er ligemeget, om du foretrækker PC eller Mac.

Tilmelding til undervisningen

Du kan se og tilmelde dig alle vores kurser i komposition, sangskrivning og elektronisk musikproduktion nedenfor. Inden du tilmelder dig, kan det være en god ide at kontakte underviseren for nærmere aftale om niveau og repertoire. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på adm@fofkbh.dk eller tlf. 4596 0100.