Skip to content
Lær Arabisk hos FOF København

Arabisk

Salām! Arabisk-undervisning i København – lær det 5. mest talte sprog i verden

Tag et kursus i arabisk på aftenskole i København og få muligheden for at tale med flere end 450 millioner mennesker – arabisk er nemlig det 5. mest talte sprog på verdensplan. På vores arabisk-kurser bliver du undervist af kompetente undervisere. Vi tilbyder kurser på flere niveauer, både for begyndere og øvede. Se alle kurserne nedenfor og find det arabisk-kursus, der passer dig. 

Vi har kurser i standardarabisk og levantisk dialekt

Vi har arabiskundervisning i moderne standardarabisk, som bruges i radio, tv, de skriftlige medier og i undervisningsinstitutioner. Standardarabisk er et fællessprog, som går på tværs af de mange dialekter, der eksisterer i arabiske lande. Vi har også et arabisk-kursus i den mellemøstlige dialekt kaldet levantisk dialekt, der tales i Syrien, Libanon, Jordan og Palæstina.

Hvordan foregår jeres arabisk undervisning?

På vores sprogkurser i arabisk lærer du det grundlæggende omkring alfabetet, basisgrammatik og opbygger gradvist et større og større ordforråd.

Hvilket niveau skal jeg vælge?

Vi har lavet en guide til dig med udførlige beskrivelser af niveauerne på vores sprogkurser – se niveaubeskrivelserne her. Du er også meget velkommen til at kontakte den enkelte underviser for at høre nærmere om niveauet på et specifikt hold.

Hvordan tilmelder jeg mig jeres arabisk kurser?

Se alle vores kurser nedenfor, hvor du også kan tilmelde dig kurserne. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på hej@fofkbh.dk eller tlf. 4596 0100.

Er der ingen kurser nedenfor, eller er de allerede startet, kan du kontakte os for evt. overskydende pladser på de igangværende hold.

Filtrér