Skip to content

COVID-19: Vi har opdateret vores corona-retningslinjer, gældende fra og med den 26. oktober. Du får direkte besked, hvis du er berørt af eventuelle ændringer i forbindelse med din undervisning.

Læs retningslinjerne her
Lær græsk hos FOF København

Oldgræsk

Chaire! Oldgræskkurser i København på alle niveauer – lær at læse oldgræsk

Tag et kursus i oldgræsk på aftenskole og lær at læse oldgræsk. Vi har undervisning for begyndere og øvede. 

Dyrk eller udbyg din interesse for det antikke Grækenland med det klassiske sprog oldgræsk fra oldtiden. Her får du mulighed for at kunne læse de klassiske hovedværker på originalsprog, og skabe en god forståelse for den europæiske kulturarv og ophav. 

Er du teologistuderende eller medicinstuderende med behov for »lægelatin«, hvad angår ordforråd og udtale? På kurset i oldgræsk har vi fokus på grammatik og ordforråd, så du er klædt bedre på til at lære moderne europæiske sprog.

Hvordan foregår undervisningen på et oldgræskkursus hos FOF København?

På begynderkurset starter vi med det helt grundlæggende, det vil sige indføring i alfabetet, opbygning af ordforråd og udtalelære. På de videregående kurser handler det om gradvist at udbygge dit ordforråd, lære grammatik, og at opbygge sætninger.  

Her tilbyder vi græskundervisning

Vi har kurser i oldgræsk i København.

Hvordan tilmelder jeg mig jeres kurser i oldgræsk?

Se alle vores kurser nedenfor, hvor du også kan tilmelde dig. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på adm@fofkbh.dk eller tlf. 4596 0100.

Filtrér