Skip to content
Lær græsk hos FOF København

Oldgræsk

Chaire! Oldgræskkurser i København på alle niveauer – lær at læse oldgræsk

Tag et kursus i oldgræsk på aftenskole og lær at læse oldgræsk.

Dyrk eller udbyg din interesse for det antikke Grækenland med det klassiske sprog oldgræsk fra oldtiden. Her får du mulighed for at kunne læse de klassiske hovedværker på originalsprog, og skabe en god forståelse for den europæiske kulturarv og ophav. 

Er du teologistuderende eller medicinstuderende med behov for »lægelatin«, hvad angår ordforråd og udtale? På kurset i oldgræsk har vi fokus på grammatik og ordforråd, så du er klædt bedre på til at lære moderne europæiske sprog.

Hvordan foregår undervisningen på et oldgræskkursus hos FOF København og Nordsjælland?

På begynderkurset starter vi med det helt grundlæggende, det vil sige indføring i alfabetet, opbygning af ordforråd og udtalelære. På de videregående kurser handler det om gradvist at udbygge dit ordforråd, lære grammatik og at opbygge sætninger.  

Her tilbyder vi græskundervisning

Vi har kurser i oldgræsk i centralt i København ved Nørreport.

Hvordan tilmelder jeg mig jeres kurser i oldgræsk?

Se alle vores kurser nedenfor, hvor du også kan tilmelde dig. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på hej@fof-kn.dk eller tlf. 4596 0100.

Er der ingen kurser nedenfor, eller er de allerede startet, kan du kontakte os for evt. overskydende pladser på de igangværende hold.

Filtrér