Skip to content
Spændende foredragsrækker hos FOF Køge Bugt

Foredragsrækker

Tilmeld dig en foredragsrække og udvid din horisont

FOF Køge Bugt har en stærk tradition for at tilbyde rækker af spændende og inspirerende foredrag i hhv. Greve, Hvalsø, Køge og Solrød Strand. Hver sæson tilbyder vi en lang række foredrag om historie, kunst, kultur, teater, opera, litteratur, de kongelige og menensker, som har sat et særligt aftryk på vores historie, hvor du som publikum får lov til at dykke ned i historien og blive klogere på samfund, politik, kultur eller kunst.

 

Når du tilmelder dig en foredragsrække, tilmelder du dig flere foredrag. Over en periode vil du kunne komme til foredrag med forskellige aktuelle foredragsholdere, der alle kredser om det samme emne eller tema.

 

Denne sæson byder vi på en række foredrag om blandt andet en foredragsrække om Italiens kunst, vores seniorhøjskoler, store foredragsrækker og Fredagstræf i Portalen.

 

Ud over dette byder vi på foredrag i samarbejde med Mærk Livet fra Hvalsø og Kærbo i Ishøj, seniorhøjskoler i Greve, Solrød og Køge.

 

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på kogebugt@fof.dk eller tlf. 5665 5322.

Rodins Grubleren, Filosofi- og psykologikurser hos FOF Køge Bugt

kulturfag

Fordyb dig i kulturen

Har du fået blod på tanden efter mere kulturfordybelse?  Gå på opdagelse i alt fra filosofi, slægtsforskning, litteratur og meget mere i vores mange kulturfag!