Skip to content
Bliv god til fotografering hos FOF Nordsjælland

IT og foto

Lær at fotografere eller bliv fortrolig med IT hos FOF Nordsjælland

Vil du gerne udforske den digitale verden? Har du købt en ny tablet eller smartphone, som du gerne vil lære bedre at kende? Drømmer du om at få styr på fotografering og lære dit spejlreflekskamera at kende helt fra bunden? Eller vil du have gode værktøjer til billedbehandling eller videoproduktion? På IT- og fotokurser i FOF Nordsjælland bliver du undervist af IT-kyndige undervisere og kompetente fotografer, så du bliver fortrolig med teknologien og dit kameras teknik.

Vi har bl.a kurser i Adobe Photoshop, hvor du kan lære billedredigering og at arbejde kreativt med billeder på computeren.

Vi har fotokurser for både begyndere og øvede, hvor du lærer at skyde professionelle billeder af vigtige øjeblikke. Du kommer bl.a. til at arbejde med portrætfotografering, naturfotografering, billedkomposition, lyslægning og dit kameras mange funktioner.

Hvis du har fået en ny smartphone eller en tablet, kan du tilmelde dig et IT-kursus med fokus på at lære dine redskaber at kende. Der er tale om et grundlæggende IT-kursus, hvor du lærer at bruge din smartphone eller tablet, får viden om indstillinger og "skyen", tager billeder og sender dem, samt andre relevante funktioner. Uanset om du har en iPhone, iPad eller et Android produkt, så har vi kurset for dig – med plads til individuel hjælp og rådgivning.

FOF Nordsjælland tilbyder fotokurser og IT-kurser i bl.a. Gentofte, Charlottenlund, Hørsholm, Rungsted, Hillerød, Halsnæs, Fredensborg, Gribskov, Helsinge, Helsingør, Espergærde, Farum og Allerød.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på kontakt.nordsjaelland@fof.dk eller tlf. 3963 7010.

Filtrér