Skip to content

Leder du efter hold med start efter 1. juni 2024? Vi fusionerer med FOF København og får ny hjemmeside.

Læs mere her.
Bliv god til fotografering hos FOF Nordsjælland

IT og foto

Lær at fotografere eller bliv fortrolig med IT hos FOF Nordsjælland

Lær at fotografere eller bliv fortrolig med IT hos FOF Nordsjælland
Vil du gerne udforske den digitale verden? Har du købt en ny IPad eller Iphone, som du gerne vil lære bedre at kende? Drømmer du om at få styr på fotografering og lære dit spejlreflekskamera at kende helt fra bunden? Eller vil du have gode værktøjer til billedbehandling eller videoproduktion?

På IT- og fotokurser i FOF Nordsjælland bliver du undervist af IT-kyndige undervisere og kompetente fotografer, så du bliver fortrolig med teknologien og dit kameras teknik.
Vi har bl.a kurser i Adobe Photoshop, hvor du kan lære billedredigering og at arbejde kreativt med billeder på computeren.
Vi har fotokurser for både begyndere og øvede, hvor du lærer at skyde professionelle billeder af vigtige øjeblikke. Du kommer bl.a. til at arbejde med portrætfotografering, naturfotografering, billedkomposition, lyslægning og dit kameras mange funktioner.

Bliver du tit usikker på om de mails eller sms’er du modtager er falske eller om du kan stole på dem, så har vi et kursus der handler om IT Datasikkerhed. Sikker adfærd på nettet, hvor hjælpen er nær.
Vil du gerne lære mere om google annoncering og google søgeoptimering har vi som noget nyt IT-kurser der kan vejlede dig eller den lille virksomhed i synlighed på nettet. 

FOF Nordsjælland tilbyder fotokurser og IT-kurser i Charlottenlund, Fredensborg, Hørsholm, Rungsted og Værløse.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på kontakt.nordsjaelland@fof.dk eller tlf. 3963 7010.

Filtrér