Skip to content
Kurser i IT og kommunikation hos FOF Nordsjælland

Kommunikation og skrivekurser

Kommunikation og skrivekurser på aftenskole – bliv en knivskarp formidler

Kommunikation og skrivekurser på aftenskole – bliv en knivskarp formidler

Vil du gerne styrke dine kommunikative evner og lære at skrive mere fængende tekster? Måske drømmer du om at kunne kommunikere og præsentere med mere selvsikkerhed? FOF Nordsjælland tilbyder hver sæson en række kommunikations- og skrivekurser, som styrker dine formidlingsevner og gør dig til en dygtig kommunikatør.

FOF Nordsjælland tilbyder kurser i både skriftlig og mundtlig kommunikation. Få f.eks. fyldt din værktøjskasse på af vores skrivekurser, og lær at få dine tanker ned på papir – uanset om du er til fiktion, lyrik, fagtekster eller ønsker at nedfælde dine erindringer. Underviserne vil give dig inspiration, så du kan færdiggøre og få nye idéer til dine tekster. Du får værktøjer og teknikker, der kan hjælpe dig med sproget og fortællingen.

Står du ofte i en situation hver den enten på dit arbejde eller i dine studier har brug for at kunne huske og lagre store mængder af information enten fordi du skal holde oplæg eller til eksamen, så kan du komme på et kursus i at huske og lagre alt.

FOF Nordsjælland tilbyder skrivekurser og kommunikationskurser i bl.a. Gentofte, Charlottenlund, Hillerød, Rungsted og Værløse

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på kontakt.nordsjaelland@fof.dk eller tlf. 3963 7010.

Filtrér