Skip to content
Kurser i IT og kommunikation hos FOF Nordsjælland

Kommunikation og skrivekurser

Kommunikation og skrivekurser på aftenskole – bliv en knivskarp formidler

Vil du gerne styrke dine kommunikative evner og lære at skrive mere fængende tekster? Måske drømmer du om at kunne kommunikere og præsentere med mere selvsikkerhed? FOF Nordsjælland tilbyder hver sæson en række kommunikations- og skrivekurser, som styrker dine formidlingsevner og gør dig til en dygtig kommunikatør.

FOF Nordsjælland tilbyder kurser i både skriftlig og mundtlig kommunikation. Få f.eks. fyldt din værktøjskasse på af vores skrivekurser, og lær at få dine tanker ned på papir – uanset om du er til fiktion, lyrik, fagtekster eller ønsker at nedfælde dine erindringer. Underviserne vil give dig inspiration, så du kan færdiggøre og få nye idéer til dine tekster. Du får værktøjer og teknikker, der kan hjælpe dig med sproget og fortællingen.

Du kan også forbedre din personlige gennemslagskraft og lære at brænde igennem på et af vores kurser inden for mundtlig formidling. Måske bliver du ofte nervøs, når du skal lave en præsentation eller tale i en forsamling? På vores kommunikationskurser kan du blive klædt på til at holde en tale, præsentere et projekt, styrke din talestemme og lære gode taleteknikker til at formidle med mere ro i maven.

FOF Nordsjælland tilbyder skrivekurser og kommunikationskurser i bl.a. Gentofte, Charlottenlund, Hørsholm, Rungsted, Hillerød, Halsnæs, Fredensborg, Gribskov, Helsinge, Helsingør, Espergærde, Farum og Allerød.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på kontakt.nordsjaelland@fof.dk eller tlf. 3963 7010.

Filtrér