Skip to content

Leder du efter hold med start efter 1. juni 2024? Vi fusionerer med FOF København og får ny hjemmeside.

Læs mere her.
Hør sundheds- og livsstilsforedraget "Lær hukommelsesteknik" i FOF Nordsjælland

Lær at huske ALT ! - hukommelsestræning med Lars Christiansen

Lær at huske ALT ! - hukommelsestræning med Lars Christiansen

Dyk ind i en verden af hukommelseskunst, hvor du vil få meget konkrete og brugbare værktøjer til at huske alt!
Masterclass - kun 8 personer kan deltage. Tilmelding er først til mølle.

Du får en grundig introduktion til de forskellige metoder, du vil kunne anvende med det samme. Vi kommer til at arbejde med disse metoder over 4 gange, hvor du i samarbejde med underviseren vil kunne arbejde på det stof, der er vigtigt for dig at huske. Har du ikke noget konkret, så har du muligheden for sammen med underviseren at finde materiale, der er spændende og brugbart for dig. Du vil i høj grad kunne anvende teknikkerne til at huske præsentationer på jobbet eller i skolen, navne og ansigter af kunder, elever og klienter eller til dit eksamenspensum. Det er kun kreativiteten der sætter grænsen.

Disse læringsmetoder har eksisteret siden de gamle grækere og kan anvendes for stort set al slags information.
Du får en unik mulighed for at deltage i dette kursus, der aldrig før på den måde er blevet afholdt. Underviseren er dobbelt danmarksmester i hukommelse og verdensrekordholder Lars Christiansen, vil tage dig ved hånden i vores nye kursus ”Lær at huske alt!”

Om dig
Dette kursus er til dig, der har et højt ambitionsniveau og et konkret mål for øje. Måske er du studerende og har et konkret pensum eller du ønsker at forbedre din paratviden og har mange ideer til, hvad du gerne vil lære. Vigtigt er, at du har en eller flere udfordrende opgaver foran dig. 
Vi vil helt konkret tage udgangspunkt i den viden, der er vigtig for dig. Vi kommer til at være en lille, eksklusiv gruppe af ambitiøse deltagere. Der vil med andre ord være mulighed for at drøfte dit og de andre deltageres udgangspunkt i lektionerne. Derudover vil du skulle arbejde på forskellige opgaver imellem de enkelte lektioner, for at kunne komme i mål. I lektionerne er der også mulighed for at anvende metoderne, hvor du vil have mulighed for at drøfte eventuelle udfordringer med underviseren.
Du vil med stor sandsynlighed blive overrasket over, hvor meget du i sidste ende vil kunne huske, så du må gerne tænke lidt stort i forhold til dine ambitioner i løbet af kurset.