Skip to content

Nåede du ikke at melde dig på et hold, inden det startede? så send os en mail på ostfyn@fof.dk ;-)

Foredrag og debat

Efter en række af foredragsholdere i efteråret: bl.a. Mikael Kamber, Manu Sareen, Charllotte Esmarch, m. fl.  holder foredragene en pause i foråret 23

En perlerække af inspirerende foredrag og debat hos FOF Østfyn
Uanset om du ønsker viden, inspiration, underholdning eller indsigt i et nyt område, så vil du garanteret kunne finde et relevant foredrag hos FOF Østfyn, der dækker Nyborg og Kerteminde kommuner. Få udvidet din horisont og lad dig inspirere af interessante og oplysende oplæg fra eksperter eller af spændende fortællinger fra mennesker, der har erfaringer fra ekstreme eller helt særlige situationer. 

Hver sæson inviterer vi til en stribe foredrag med en række inspirerende personligheder, der har vigtige bidrag til det samfund, vi lever i netop nu og til det liv, vi lever - kendte og markante kulturpersonligheder, debattører, tv-folk, forskere, journalister og forfattere fortæller om deres liv, karriere, forskning og meget andet. 

De kommende foredrag i efterårssæsonen spænder vidt – og leder os blandt andet en tur ind i clairvoyancen, forbi svindlere og banditter, gennem vores biologiske behov for at gå og videre til en verden med en ADHD-diagnose eller Den 3. alder.

Vi har fundet frem til nogle af de dygtigste foredragsholdere, der har noget på hjerte. Vi håber, at foredragene vil sætte tanker i gang, bevæge og udvide horisonter, og ikke mindst håber vi på at inspirere til at dykke ned i emnerne efterfølgende.

Tilmeld dig allerede i dag!
Herunder kan du gå på opdagelse i de aktuelle foredrag, vi tilbyder. Læs, bliv inspireret og tilmeld dig de foredrag, der gør dig nysgerrig.