Skip to content

Foredrag og debat

FOF Østfyn holder pause i foredragene i resten af foråret 24.
Vi har i efteråret og i januar haft besøg af Jes Brix, Simon Krohn, Anja Friis og Frederikke Strand.
Vi vender tilbage med nye navne i efteråret 24. Har du ønsker eller gode ideer, så meld endelig tilbage til os (ostfyn@fof.dk).

En perlerække af inspirerende foredrag og debat hos FOF Østfyn

Uanset om du ønsker viden, inspiration, underholdning eller indsigt i et nyt område, så vil du garanteret kunne finde et relevant foredrag hos FOF Østfyn, der dækker Nyborg og Kerteminde kommuner. Få udvidet din horisont og lad dig inspirere af interessante og oplysende oplæg fra eksperter eller af spændende fortællinger fra mennesker, der har erfaringer fra ekstreme eller helt særlige situationer. 

Hver sæson inviterer vi til en stribe foredrag med en række inspirerende personligheder, der har vigtige bidrag til det samfund, vi lever i netop nu og til det liv, vi lever - kendte og markante kulturpersonligheder, debattører, tv-folk, forskere, journalister og forfattere fortæller om deres liv, karriere, forskning og meget andet. 
Vi har fundet frem til nogle af de dygtigste foredragsholdere, der har noget på hjerte. Vi håber, at foredragene vil sætte tanker i gang, bevæge og udvide horisonter, og ikke mindst håber vi på at inspirere til at dykke ned i emnerne efterfølgende.