Skip to content
udsigt bramslev bakker Mariager fjord

FOF i Mariagerfjord

FOF i Mariagerfjord

Her på siden finder du en oversigt over FOF's aktuelle kurser og motionshold i Mariager, Hobro og Hadsund. Du kan se datoer, tid og sted og tilmelde dig med det samme og læse kursusbeskrivelsen ved at klikke på et billede.

Aktiviteter for alle hos FOF

Der er ugentlige træningshold med yoga i Mariager Hallen og pilates i Hobro Medborgerhus. Og vi har som sædvanlig madkurser for mænd i Mariager og Hobro samt et nyt hold i Havndal fra 2024.

For de kreative i Hobro er der helt nye skrivekurser, tegning for børn, samt akrylmaling, tegning og upcycling for voksne.

Du kan også gå til Babymotorik i Hobro. Fædre, mødre eller bedsteforældre er velkomne til at følge med barnet. Der er holdstart flere gange i sæsonen med kortere forløb, så du kan starte når det passer for dig og baby. Som noget nyt fra efteråret 2024 har vi også Pilates for gravide i Hobro.

I Hadsund kan du denne sæson gå til yoga, musik (klaver eller guitar), knipling og spansk for begyndere.

NB! Hvis du gerne vil starte på et hold efter det er gået i gang, så kontakt kontoret på tlf. 87 12 40 40 eller e-mail kontor@fof.dk. Ofte kan du starte senere til reduceret pris.

Spændende foredrag i efteråret 2024

I oktober 2024 inviterer vi til 2 interessante og meget forskellige foredrag. Torsdag den 24. oktober kan du høre om Tove Ditlevsens liv, fortalt af hendes barnebarn. Foredraget afholdes i Den Gamle Biograf i Mariager og er arrangeret i samarbejde med Ældresagen og Mariagerfjord Bibliotekerne. Tirsdag den 29. oktober i Hadsund tager Arne Woythal fordomsfrit publikum med rundt i argumenterne for at leve plantebaseret. 

Nye aktiviteter i Hobro fra september 2024: Kreativitet og madlavning

Babymotorik i Hobro

Vi mødes til babyrytmik i Hobro Medborgerhus tirsdag formiddag delt op i de 2 aldersgrupper 3-6 mdr. og 6-10 mdr. På babyholdet underviser Sarah Steffens Sørensen, som er fødselsterapeut og også har flere hold i Randers. Mød Sarah i interviewet lidt længere nede på denne side. 

Gå til pilates i Hobro samt yoga i Mariager og Hadsund

Ugentlige træningshold med pilates og yoga - alle er velkomne.