Skip to content
udsigt bramslev bakker Mariager fjord

FOF i Mariagerfjord

Mariagerfjord

Her på siden finder du en oversigt over FOF's aktuelle kurser og motionshold i Mariager, Hobro, Arden og Hadsund. Du kan se datoer, tid og sted og tilmelde dig med det samme - eller læse kursusbeskrivelsen ved at klikke på en titel.

Der er ugentlige træningshold med både yoga og pilates for alle i Hobro Medborgerhus. Og som noget nyt fra 2023 og frem kan du også gå til Babyrytmik i Hobro. Vi mødes tirsdag formiddag delt op i de 2 aldersgrupper 3-6 mdr. og 6-10 mdr. På babyholdet underviser Sarah Steffens Sørensen, som er fødselsterapeut og også har flere hold i Randers. Mød Sarah i videoen på siden Graviditet og efterfødsel.

Vores dygtige undervisere afholder hver sæson forskellige kreative workshops inden for håndarbejde og grafik: flere forskellige sykurser, hvor du kan lære at sy dit eget tøj, prøve knipling eller mindful broderi. Der er som sædvanlig madkursus for mænd i Mariager - og som noget nyt også i Hobro, med underviser Claus Feldborg.

FOF arrangerer også foredrag i samarbejde med bl.a. Mariagerfjord Bibliotekerne. De annonceres her på siden, når vi har titler klar.


Den aktuelle datakilde for rendering er null. (Sørg for, at datakilden er konfigureret og offentliggjort)Den aktuelle datakilde for rendering er null. (Sørg for, at datakilden er konfigureret og offentliggjort)

Kommende foredrag i Mariagerfjord