Skip to content

Vi er i fuld gang med at planlægge efterårssæsonen, tilmeld dig vores nyhedsbrev og få besked som en af de første. Mangler du noget konkret er du også velkommen til at sende os en mail på sonderjylland@fof.dk eller ringe på tlf. 93 88 15 97 i vores åbningstid.

Tilmeld nyhedsbrev
FOF Sønderjylland Japansk Kogini Lone Bolmann broderier på knapper og stof

Japansk Kogin-broderi

Du lærer at brodere de flotteste mønstre med denne japanske broderiteknik. Du oplever roen og fordybelsen ved nålens vej i stoffet. Alle kan deltage, også dig, der aldrig har broderet før. Du tæller mønstret ud efter et diagram på papir. Broderi med rækker af enkle sting syet på talbart lærred.

Kogin er en japansk trækkesyningsteknik, som stammer fra Tsugaru i det nordlige Japan. 

Når kurset er slut, har du lært grundteknikkerne inden for Kogin, du forstår et mønster, du kender materialerne, og du er klar til at brodere videre derhjemme.

Underviseren medbringer alle de materialer, du får brug for. Du betaler efter forbrug.
 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 05.11.2024 18:30-21:30 FOF, Kasernen, Sønderborg Lone Laursen Bollmann
2 Tirsdag 12.11.2024 18:30-21:30 FOF, Kasernen, Sønderborg Lone Laursen Bollmann
3 Tirsdag 19.11.2024 18:30-21:30 FOF, Kasernen, Sønderborg Lone Laursen Bollmann
Se alle Se færre
FOF Sønderjylland Lone Bollmann

Lone Laursen Bollmann

Jeg giver gerne min passion til frit broderi videre. Jeg har mange års undervisningserfaring, så du er i trygge hænder. Jeg forstår at give glæden ved broderiet og min viden videre og deler gerne ud af idéer og inspiration såvel til nybegynderen som til den øvede. Jeg har en solid faglig og håndværksmæssig ballast. I forbindelse med Trapholts broderiprojekt, Grænseløse Sting, blev jeg valgt som samarbejdspartner og fik samlet 45 kvinder, som bidrog med deres broderier. Jeg er uddannet håndarbejdslærer fra Skals Håndarbejdsseminarium og billedkunstlærer fra Haderslev Seminarium - desuden efteruddanner jeg mig løbende. 

www.lonesbroderi.dk.