Skip to content

Administrationen holder ferielukket. Telefonen åbner igen onsdag d. 7. august kl. 10. Du kan tilmelde dig direkte her via hjemmesiden, men er også velkommen til at sende os en mail på sonderjylland@fof.dk. Den vil bliver besvaret hurtigst muligt, når vi er tilbage efter ferien. GOD SOMMER.

Tilmeld nyhedsbrev
FOF Sønderjylland Børn springende stor flok børn springer op i naturen

Familiehold

Familiehold

Familiehold – Styrk Familiebåndene

Deltag i kurser sammen med familiemedlemmer og skab unikke oplevelser og minder. Udforsk alt fra kunst og håndværk til madlavning, naturoplevelser og musik sammen. Vores kurser styrker familiebåndene og skaber samtaler og engagement. 

At deltage i kurser sammen med familiemedlemmer kan være en berigende og styrkende oplevelse, der tilføjer dybde til familiens relationer. Uanset, om det er børn og forældre, børn og bedsteforældre eller voksne med forældre, har fælles kurser potentiale til at skabe unikke og værdifulde oplevelser og minder, der vil blive husket og værdsat i mange år fremover. Familien kan udforske alt fra kunst og hånd værk til madlavning, naturoplevelser, bevægelse, musik eller sprog sammen. Den fælles interesse giver anledning til samtaler og engagement, der ellers kan være svære at opnå i en travl hverdag. Det skaber en følelse af samhørighed og tillid, der strækker sig ud over kursets rammer. For børn giver dét at deltage i kurser med deres forældre eller bedsteforældre en unik mulighed for at se deres familie medlemmer som rollemodeller i en læringskontekst. De lærer ikke kun fra underviseren men også fra deres nærmeste, hvilket kan styrke deres selvtillid og nysgerrighed.

 

×

I Egernsundmalernes fodspor