Skip to content
FOF Sønderjylland Plantefarvning Lotte Denckert garn i forskellige farver i cirkel

Plantefarvning fortsætter – overfarvninger

Er du klar til at tage din plantefarvning til det næste niveau? Tilmeld dig dette spændende kursus undervist af Lotte Denckert, hvor du vil lære at farve garn med med de største historiske farveplanter.

På dette kursus går vi en dybden med flere af de største og mest anvendte plantefarveplanter gennem historien. På kurset vil du høre om den spændende historie bag de forskellige farveplanter, og vi skal se, hvad de kan både hver for sig og sammen.

På kurset lære du blandt andet at farve indigo. Kurset henvender sig både til begyndere og folk der har plantefarvet før. Vi kommer til at arbejde med overfarvninger og kommer til at skabe hver et lille bibliotek af farver.

Med dig hjem fra kurset får du en samling af små fed garn i alle de farver, vi har farvet, samt alt info du skal bruge for at fortsætte din plantefarvning derhjemme.

Medbring:
Madpakke
Tøj der på blive beskidt/forklæde
Fryseposer til at transportere garnet hjem i

En deltagerpris på 300 kr. pr. person, som dækker garn, skriftlige vejledninger og plantematerialer, betales direkte til underviser på dagen.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 16.03.2024 10:00-15:00 Ahlmann-Skolen, Sønderborg Lotte Denckert Andersen
FOF Sønderjylland Lotte Denckert
Underviser

Lotte Denckert Andersen

Jeg hedder Lotte Denckert og driver til daglig Plantefarveren.dk. Jeg har stor passion for plantefarvning og har over en årrække brugt næsten al min tid på at farve, eksperimentere og udvikle nye teknikker. Jeg har også stor passion og interesse for plantefarvningens historie og for planter og tekstiler i al almindelighed. Jeg arbejder med både animalske og vegetabilske fibre. Jeg brænder for at formidle min viden til mennesker, der ligesom jeg brænder for håndværk og håndarbejde. På mine kurser er der stor plads til at stille spørgsmål og til at eksperimentere og lade sig lede af sine interesser. Mine kurser er meget praktiske - det er vigtigt, at alle får det i hænderne, og at alle føler sig klædt på til at kunne gå hjem og eksperimentere og udvikle sig som plantefarver.