Skip to content

Vi er i fuld gang med at planlægge efterårssæsonen, tilmeld dig vores nyhedsbrev og få besked som en af de første. Mangler du noget konkret er du også velkommen til at sende os en mail på sonderjylland@fof.dk eller ringe på tlf. 93 88 15 97 i vores åbningstid.

Tilmeld nyhedsbrev
FOF Sønderjylland Sashiki Lone Bolmann stof med frie sting

Mending, reparation med frit broderi og sashiko

Sashiko er en gammel japansk broderimetode, som blev brugt til at lappe og forstærke kimonoerne med.

Du lærer at brodere Sashiko Boro, du lærer teknikken til at lappe tøj på en dekorativ måde, eller du fremstiller nye stykker stof ud af brugt stof og lapper, som du syr sammen til nye spændende stoffer til fx tasker eller små punge.

Sashiko betyder ”små sting” på japansk og er på dansk forsting eller helt enkle sting. Med den japanske inspiration fremstiller du nye udtryk og dekorationer på en sjov og enkel måde.

Du modtager en materialeliste inden start, og ellers har underviseren materialer med, som du kan købe af.
 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 19.09.2024 18:30-21:30 FOF, Kasernen, Sønderborg Lone Laursen Bollmann
2 Torsdag 26.09.2024 18:30-21:30 FOF, Kasernen, Sønderborg Lone Laursen Bollmann
3 Torsdag 03.10.2024 18:30-21:30 FOF, Kasernen, Sønderborg Lone Laursen Bollmann
Se alle Se færre
FOF Sønderjylland Lone Bollmann

Lone Laursen Bollmann

Jeg giver gerne min passion til frit broderi videre. Jeg har mange års undervisningserfaring, så du er i trygge hænder. Jeg forstår at give glæden ved broderiet og min viden videre og deler gerne ud af idéer og inspiration såvel til nybegynderen som til den øvede. Jeg har en solid faglig og håndværksmæssig ballast. I forbindelse med Trapholts broderiprojekt, Grænseløse Sting, blev jeg valgt som samarbejdspartner og fik samlet 45 kvinder, som bidrog med deres broderier. Jeg er uddannet håndarbejdslærer fra Skals Håndarbejdsseminarium og billedkunstlærer fra Haderslev Seminarium - desuden efteruddanner jeg mig løbende. 

www.lonesbroderi.dk.