Skip to content
Tilmelding til nyhedsbrev
Efterfødselstræning hos FOF i Horsens og Vejle

Gravid, efterfødsel og familie

Gravid, efterfødsel og familie

Sund og stærk graviditet

 Når du holder dig sund og stærk i din graviditet, vil det også påvirke din baby i en positiv retning. Graviditet er en tid hvor der kan opstå både fysiske og psykiske gener, fordi der sker rigtig meget med kroppen på relativt kort tid. Det er netop derfor vi i FOF i Horsens tilbyder specielt tilrettelagt træning og bevægelse for gravide, hvor fokus er på at træne din ryg og din bækkenbund. 

Det kan du opnå gennem graviditetstræning:

  • Du vil gøre dig selv parat til en stærk fødsel
  • Du vil forebygge/mindske smerter i din lænd, hele din ryg og i dit bækken 
  • Du vil forebygge/mindske graviditetsgener

Selvom du oplever graviditetsgener, kan du godt deltage på vores hold. Er du i tvivl om noget, kan du altid tage fat i din underviser - eller den underviser, der er koblet på det hold, du gerne vil gå på.

 

Efter din fødsel

Når du er nybagt mor, tilbyder vi specielt tilrettelagt træning, hvor det blandt andet er relevant at der indgår aktivering af dine mavemuskler. Mange oplever at have delte mavemuskler, og det kan være trygt at få vejledning til hvilke maveøvelser der kan gøre din mave stærk igen. Optræning af din bækkenbund samt de store muskelgrupper er også meget relevant.

Når du er fysisk aktiv får du et pusterum og et energiboost til det store arbejde det er, at passe godt på sit lille nye familiemedlem. I FOF i Horsens kan du gå til træning efter din fødsel, hvor du kan have din baby med, så du kan komme igang imens du har barsel. Så tag din mødregruppe og jeres babyer med til nogle sjove og aktive timer.

 

Aktiviteter til familier

Når din lille guldklump er blevet et par år ældre, har vi tilbud til Jer som familie. I kan komme og få helt fantastiske oplevelser sammen til familieyoga, hvor der er kurser til både de små 2-4 årige og de 5-8 årige, eller I kan komme og være med til nogle af vores fælles aktiviteter i naturen. 

FAMILIEAKTIVITETER i Horsens eller Vejle

×
Tegning af Illustrator Louise Lund Olesen

Lær at tegne havfruer - Voksen/barn

Lær at tegne havfruer til denne tegneworkshop for børn og voksne i Horsens.