Skip to content
Tilmelding til nyhedsbrev
Efterfødselstræning og efterfødselsgymnastik i FOF

Gravid, efterfødsel og familie

Gravid, efterfødsel og familie

Graviditet, Efterfødsel og familieliv 

Når mor har det godt, så har baby det også godt og det gælder allerede fra graviditeten. Det særlige ved at gå til træning tilrettelagt for gravide og nybagte mødre, er at der her er fokus på at træne både ryg og bækkenbund, for at undgå gener og lidelser, som flere oplever før og efter en fødsel.

 

Træning i din graviditet:

Når du holder du dig stærk og bevægelig i din graviditet er du godt igang med at forberede stærk fødsel. 

Din sundhed som gravid smitter af på din baby i maven, så i FOF i Vejle vil vi gerne facilitere til, at du prioriterer dig selv i din graviditet. 

Det er en vigtig tid for dig og dit barn - fordi I begge to forbereder jer til livet på den anden side af fødslen. 

Ved at holde dig aktiv i din graviditet mindsker du risikoen for at udvikle gener som graviditetssukkersyge, smerter i og omkring bækken, lænde - og rygsmerter samt bækkenløsning og symfyseløsning.

I FOF i Vejle kan du gå til graviditets pilates og afspænding. Her er der fokus på dit fysiske og dit mentale helbred. 

 

Efterfødsel:
Når du har født, har du fået en ny hovedperson i dit liv, nemlig din baby. Men det er vigtigt at du husker dig selv også. Derfor tilbyder vi i FOF i vejle træning til dig efter din fødsel på vores PowerMoms hold. Her kan du tage din baby med og møde andre mødre der også har sine babyer med - og I kan sammen dyrke fællesskabet omkring dét, at få kroppen godt igang igen efter en fødsel. 

 

Du kan også komme med på kurser i FOF i Vejle, hvor du sammen med andre nybagte eller mere erfarne forældre, dykker ned i dét, at skabe den gode relation med dit barn og som familie. Derudover kan du gå til aktiviteter med dit barn der også fokuserer på, at du og dit barn bygger et stærkt bånd til hinanden.

 

Familieaktiviteter i Horsens eller Vejle

  • voksen barn gymnastik bevægelse familieliv
    Voksen/barn Yoga 2-4 år Nærvær, ro, glæde og kreativitet For dig, der ønsker en dejlig tryg og nærværende stund sammen med dit barn eller barnebarn.
    Voksen/barn Yoga 2-4 år
  • Ballet for børn i FOF
    Voksen/barn Yoga 5-8 år For dig, der ønsker en dejlig tryg og nærværende stund sammen med dit barn eller barnebarn. Vi skal udforske vores krop og balance. Vi skal lege med sproget og lære de rim og remser, der hører til de enkelte yogaøvelser. Søløverne skal springe gennem ringene, fiskene skal puste sæbebobler, og de smukke sommerfugle skal ud og flyve.
    Voksen/barn Yoga 5-8 år
×
voksen barn gymnastik bevægelse familieliv

Voksen/barn Yoga 2-4 år

Nærvær, ro, glæde og kreativitet For dig, der ønsker en dejlig tryg og nærværende stund sammen med dit barn eller barnebarn.