Skip to content
Tilmelding til nyhedsbrev
litteratur bøger bogstak læsning krimi roman novelle

Litteratur og kunst

Litteratur og kunst

Spirer der en forfatter i din mave? Eller er du en ægte læsehest?

Kom og del din interesse sammen med andre gennem kurser hus FOF Sydøstjylland i Vejle.

Litteratur samler mennesker i fælleskaber og skaber plads til, at fantasien kan få frit spil. Du kan tage på en rejse ind i en anden verden uden at rejse dig fra sofaen. Da lydbøgerne kom til, blev det endnu mere tilgængeligt, at få disse oplevelser imens man for eksempel transporterer sig, gør rent eller udfører andre daglige gøremål. Det eneste man har brug for, er et headset. 

Mangler du nogle at dele dine seneste litteraturoplevelser sammen med? Vil du udvide din horisont og din læselyst sammen med andre, der nyder det samme? Så kom med i vores litteraturklub i Vejle, hvor der i fællesskab er plads til at diskutere de bøger, som du har læst.

Elsker du at skrive og dermed selv bestemme, hvordan dine historier skal bygges op? En hobby som forfatter kan være ensom, men på et skrivekursus i Vejle får du et fællesskab med andre, der har den samme interesse. 

Kunne du godt bruge noget sparring og feedback på dine tekster? Så kom og vær med på et forfatterkursus i Vejle. Her skaber vi rammerne for, at I kan hjælpe hinandens tekster og måske kan du få det sidste kærlige skub ud over rampen, så du kan få antaget dit manuskript hos et forlag.

Se alle aktuelle tilbud indenfor litteratur, læsekreds, skrivefællesskaber og forfatterkurser i Vejle og omegn - og hold øje med siden da tilbuddene kan variere. 

Vi glæder os til at byde dig velkommen.