Skip to content
Kreative kurser hos FOF-Vest

Kreative kurser

Udfold og dyrk din kreativitet

Vi har en bred vifte af kreative fag til dig, som gerne vil udfolde dig kreativt og lære nye teknikker. Få et væld af kreative ideer og muligheder, så du kan dygtiggøre dig inden for det fag, du ønsker og godt kan lide. 

Vær en del af et inspirerende og hyggeligt fællesskab med andre kreativt interesserede mennesker. Hvad enten du er nybegynder eller øvet inde for fagene, har vi noget for enhver inden for vores kreative emner. Der er her plads til de fantasirige, opfindsomme, nyskabende og idefyldte tanker og ideer men også til ønsket om ny inspiration, ønsket om at lære at lave noget selv og få en ny hobby. 

På vores kreative kurser får du produceret og skabt kreative værker, ting og stykker til dig selv eller til en gave. Vi har kreative fag, male- og tegnekurser og sykurser

Du er i gode hænder på vores kreative kurser. Du bliver hjulpet og undervist af dygtige, passionerede og engagerede undervisere, som løbende opdaterer, videreuddanner og lader sig inspirere inden for deres område. Vi tilbyder kreative hold i en eller flere af kommunerne Esbjerg, Varde og Fanø, så du har mulighed for at finde et hold i nærheden af dig. 

Tilmelding til kreative kurser i kommunerne Esbjerg, Varde og Fanø

Har du spørgsmål vedrørende vores kreative kurser, er du velkommen til at kontakte vores undervisere via deres kontaktinformationer inde på de enkelte hold eller kontakt FOF Vest på telefon 7512 3805 eller e-mail tilmelding@fof-vest.dk