Skip to content
Rejser og oplevelser med FOF Djursland

Rejser og udflugter

Rejser og udflugter

FOF er også rejseoplevelser – med mening og fællesskab

Se vores spændende muligheder for at REJSE med FOF. Eller klik dig videre til vores UDFLUGTER.

FOF har siden 2004 arrangeret kulturelle rejser og udflugter. Igennem årene er det blevet til godt 100 spændende og oplevelsesrige besøg rundt om i ind- og udland. Mere end 3700 gæster har fået unikke rejseoplevelser med FOF og hver gang er mere end halvdelen glade gengangere. Det tager vi naturligvis som et rigtig godt tegn på at det giver tryghed at rejse med FOF og at vi leverer god service, udsøgt kvalitet og unikke oplevelser til vores rejsende. 

Ved FOF lægger vi en stor ære i at sammensætte udflugter og rejser, der gør folk KLOGERE SUNDERE og GLADERE. 

Vi sætter kvalitet og service i højsæde og samler på tilfredse gæster, hvilket også viser sig, da mere end halvdelen af rejsegæsterne er glade gengangere.

”TAK for 2 prægtige ture i denne selvsamme uge. Dém lever jeg højt på længe og vil aldrig glemme. Med FOF ved roret går alting glat og gelinde, der er styr på alt, og der er tænkt på alt – og der er varme og godt humør. Kirketuren i går, den gik velnok til hjerne og hjerte. Om det så er vejret, så har I også forbindelsen i orden dér!”

Vibeke Kjær, Ebeltoft

”Tak for en fin tur i fredags. Endnu en gang må jeg konstatere, at jeg er heldig at bo i et land, der har så meget kulturelt at byde på og at der er nogen – f.eks FOF-, der er med til at give mig de gode oplevelser.”

Agnete Lembo, Grenaa

Vil du have mere inspiration til aktiv fritid, kan du også kigge forbi vores KURSUSSIDER, hvor vi har kurser både dag, aften og i weekender. VI glæder os til at byde dig velkommen.