Skip to content

Nu kan du tilmelde dig alle efterårets hold her på hjemmesiden. Hold også øje med din postkasse i uge 32, hvor det trykte katalog ankommer.

Rejser og oplevelser med FOF Djursland

Rejser og udflugter

Rejser og udflugter

FOF Djursland er også rejseoplevelser og udflugter – med mening og fællesskab

Se vores spændende muligheder for at REJSE med FOF eller klik dig videre til vores UDFLUGTER.

FOF har siden 2004 arrangeret kulturelle rejser og udflugter. Igennem årene er det blevet til godt 110 spændende og oplevelsesrige besøg rundt om i ind- og udland. Mere end 3.900 gæster har fået unikke rejseoplevelser med FOF og hver gang er mere end halvdelen glade gengangere. Det tager vi naturligvis som et rigtig godt tegn på, at det giver tryghed at rejse med FOF, og at vi leverer god service, udsøgt kvalitet og unikke oplevelser til vores rejsende. 

Ved FOF lægger vi en stor ære i at sammensætte udflugter og rejser, der gør folk KLOGERE SUNDERE og GLADERE. 

Vi sætter kvalitet og service i højsæde og samler på tilfredse gæster, hvilket også viser sig, da mere end halvdelen af rejsegæsterne er glade gengangere.

”TAK for 2 prægtige ture i denne selvsamme uge. Dém lever jeg højt på længe og vil aldrig glemme. Med FOF ved roret går alting glat og gelinde, der er styr på alt, og der er tænkt på alt – og der er varme og godt humør. Kirketuren i går, den gik velnok til hjerne og hjerte. Om det så er vejret, så har I også forbindelsen i orden dér!”

Vibeke Kjær, Ebeltoft

”Tak for en fin tur i fredags. Endnu en gang må jeg konstatere, at jeg er heldig at bo i et land, der har så meget kulturelt at byde på og at der er nogen – f.eks FOF-, der er med til at give mig de gode oplevelser.”

Agnete Lembo, Grenaa

FOF ser frem til at byde endnu flere velkommen i vores unikke rejsefællesskab. Det skulle glæde os meget at tage dig med på rejseoplevelse – med mening og fællesskab. 

Vil du have mere inspiration til aktiv fritid, kan du også kigge forbi vores KURSUSSIDER, hvor vi har kurser både dag, aften og i weekender. VI glæder os til at byde dig velkommen.