Skip to content
Aktiviteter i sommerferien i FOF

Rejser og udflugter

Rejser og udflugter

FOF OPLEVELSER – MED MENING OG FÆLLESSKAB

 

ENDELIG må vi bevæge os frit og tage på udflugter og rejser rundt om i vores dejlige Danmark og ud i den store Verden.

FOF har stor og god erfaring, idet vi siden 2004 har tilbudt mere end 300 forskellige og unikke rejseoplevelser. Ved FOF lægger vi en stor ære i at sammensætte udflugter og rejser, der gør folk KLOGERE SUNDERE GLADERE. Vi sætter kvalitet og service i højsæde og samler på tilfredse gæster, hvilket også viser sig, da mere end halvdelen af vores gæster på rejser og udflugter er glade gengangere.

Vi ser frem til også at friste dig og måske byde dig velkommen på en eller flere af vores næste udflugter og rejser. Du finder detaljerede programmer på hjemmesiden, men bemærk venligst at der ofte er begrænsede pladser, så hurtig tilmelding tilrådes.

Vi glæder os til at tage dig med på unikke oplevelser i FOFs rejsefællesskab.

Vil du have mere inspiration til aktiv fritid, kan du også kigge forbi vores kursusside, hvor vi har kurser både dag, aften og i weekender. VI glæder os til at se dig. 

”TAK for 2 prægtige ture i denne selvsamme uge. Dém lever jeg højt på længe og vil aldrig glemme. Med FOF ved roret går alting glat og gelinde, der er styr på alt, og der er tænkt på alt – og der er varme og godt humør. Kirketuren i går, den gik velnok til hjerne og hjerte. Om det så er vejret, så har I også forbindelsen i orden dér!”

Vibeke Kjær, Ebeltoft

”Tak for en fin tur i fredags. Endnu en gang må jeg konstatere, at jeg er heldig at bo i et land, der har så meget kulturelt at byde på og at der er nogen – f.eks FOF-, der er med til at give mig de gode oplevelser.”

Agnete Lembo, Grenaa

FOF er utrolig glade for at så mange vælger at rejse med os og vi er naturligvis meget stolte af mange roser vi får. Det viser også det faktum, at mere end halvdelen af gæsterne på en tur, er glade og tilfredse gengangere. Det er med til at skabe en tryghed på rejsen og et netværk når man kommer hjem til hverdagen på Djursland igen.

FOF beder altid vore rejsegæster om evaluering, så vi fortsat kan leve op til den gode kvalitet og service, vi gerne til tilbyde.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i FOFs rejsefællesskab.