Skip to content
Aktiviteter i sommerferien i FOF

Rejser og udflugter

Rejser og udflugter

FOF OPLEVELSER – MED MENING OG FÆLLESSKAB

Siden 2004 har FOF Djursland arrangeret og tilbudt rejser og udflugter i både ind- og udland. Mere end 3500 glade gæster har fået mange forskelligartede og unikke oplevelser. De sidste par år har været udfordret, men alligevel er det blevet til STORE OPLEVELSER i 2021. I juni gennemførte vi ikke mindre end 3 spændende ture under temaet DANMARK DEJLIGST: Højskole på Anholt. Vadehavscentret og Tirpitz. Livsnyderdage på Sydfyn.  

Vil du have mere inspiration til aktiv fritid, kan du også kigge forbi vores kursusside, hvor vi har kurser både dag, aften og i weekender. VI glæder os til at se dig. 

I oktober kunne vi endelig sende 40 glade gæster til Hamborg på opera- og koncerttur til blandt andet Elbphilharmonien og igen i november kunne 26 gæster få samme gode oplevelse i Hamborg. I slutningen af oktober tog 46 gæster på kunsttur med kunstner Maja Lisa Engelhardt, som fortalte og viste os hendes fantastiske kirkeudsmykninger i Viborg Domkirke og i Frederikskirke i Karup.

”TAK for 2 prægtige ture i denne selvsamme uge. Dém lever jeg højt på længe og vil aldrig glemme. Med FOF ved roret går alting glat og gelinde, der er styr på alt, og der er tænkt på alt – og der er varme og godt humør. Kirketuren i går, den gik velnok til hjerne og hjerte. Om det så er vejret, så har I også forbindelsen i orden dér!”

Vibeke Kjær, Ebeltoft

”Tak for en fin tur i fredags. Endnu en gang må jeg konstatere, at jeg er heldig at bo i et land, der har så meget kulturelt at byde på og at der er nogen – f.eks FOF-, der er med til at give mig de gode oplevelser.”

Agnete Lembo, Grenaa

FOF er utrolig glade for at så mange vælger at rejse med os og vi er naturligvis meget stolte af mange roser vi får. Det viser også det faktum, at mere end halvdelen af gæsterne på en tur, er glade og tilfredse gengangere. Det er med til at skabe en tryghed på rejsen og et netværk når man kommer hjem til hverdagen på Djursland igen.

FOF beder altid vore rejsegæster om evaluering, så vi fortsat kan leve op til den gode kvalitet og service, vi gerne til tilbyde. Samtidig beder vi om ideer til de næste rejser og ture og således arbejder vi på endnu en koncert- og operatur til Hamborg og en endags musiktur til Musikkens Hus i Aalborg – begge i efteråret 2022. Vi har oprettet disse hold, så hvis du er interesseret i at høre om disse 2 musikoplevelser, så tilmeld dig interesselisten. Det er ganske uforpligtigende og du vil blot blive informeret blandt de første.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i FOFs rejsefællesskab.