Skip to content

Vi er i fuld gang med at opdatere siden med nye spændende kurser, foredrag og ture. Vi åbner løbende for tilmeldinger og senest den 1. juli kan du se hele vores efterårsprogram. Finder du ikke det du søger, så kom forbi vores side senere og tjek vores hold. Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev og få nyheder direkte i din mailboks.

Rejser

Rejser

FOF er også rejseoplevelser – med mening og fællesskab

Se vores spændende mulighed for at rejse med FOF herunder. Eller klik dig videre til vores udflugter

FOF har siden 2004 tilbudt mere end 118 rejser og udflugter og mere end 3.500 gæster har fået unikke oplevelser.

Ved FOF lægger vi en stor ære i at sammensætte udflugter og rejser, der gør folk KLOGERE SUNDERE GLADERE. 

Vi sætter kvalitet og service i højsæde og samler på tilfredse gæster, hvilket også viser sig, da mere end halvdelen af rejsegæsterne er glade gengangere.

”TAK for 2 prægtige ture i denne selvsamme uge. Dém lever jeg højt på længe og vil aldrig glemme. Med FOF ved roret går alting glat og gelinde, der er styr på alt, og der er tænkt på alt – og der er varme og godt humør. Kirketuren i går, den gik velnok til hjerne og hjerte. Om det så er vejret, så har I også forbindelsen i orden dér!”

Vibeke Kjær, Ebeltoft

”Tak for en fin tur i fredags. Endnu en gang må jeg konstatere, at jeg er heldig at bo i et land, der har så meget kulturelt at byde på og at der er nogen – f.eks FOF-, der er med til at give mig de gode oplevelser.”

Agnete Lembo, Grenaa

Bemærk venligst at tilmelding er bindende og betaling refunderes ikke. Afbestillings- og rejseforsikring er deltagerne eget ansvar, kontakt eget forsikringsselskab.

FOF Djursland er medlem af rejsegarantifonden – reg.nr. 2260.