Skip to content
Chokoladekursus temperering | FOF Københavns Omegn

Bliv en mester til chokoladetemperering

Bliv en mester til chokoladetemperering

Vil du lære at temperere chokolade helt perfekt? Så har du fundet frem til det helt rigtige chokoladekursus.

Her lærer du, hvordan du temperere din chokolade, så den bliver skinnende og spejlblank og får det rigtige knæk. Tempereret chokolade kan bruges til alt fra fyldte chokolader til dekorationer på kager og desserter. Tempereringen af chokolade består i, at chokoladen skal have en bestemt temperatur, når den bruges til overtræk eller dekoration. Den må hverken være for varm eller for kold, hvis man vil opnå den perfekte resultat. Underviser er tidligere Danmarksmester i chokolade og har mange års erfaring med chokolade. Få alle de bedste tips og tricks, så du kommer sikkert i mål - hver gang. Når først du har lært at mestre tempereringen, er det kun fantasien der sætter grænser for, hvad du kan støbe og forme i chokolade.

Der påregnes ca. 100,- til råvarer, som afregnes direkte med underviseren. 
  1. 1
  2. 2
  3. 3