Skip to content

Har du gået på et hold i foråret, som fortsætter i efteråret? Vi udsender forhåndsreservationer i perioden 29. maj-14. juni. Fra 25. juni kan du se alle efterårets hold online.

Furoshiki hos FOF København

Papir og stof

Kreativt papir- og stofarbejde på aftenskole i København – prøv furoshiki, collage og lær at lave papirblomster

Er du vild med farverigt papir med smukke mønstre og teksturer? Er dine skuffer fulde af brugt gavepapir, farverige stofrester og små hæfter? Eller slapper du bare af med at folde og klippe-klistre?

FOF København tilbyder en række kurser, hvor du kan kaste dig over lækre tekstiler og forskellige papirteknikker. Du kan for eksempel kaste dig over furoshiki – den traditionelle japanske teknik til at transportere ting eller at pakke gaver ind. Furoshiki er et firkantet stykke indpakningsstof, som foldes og bindes på forskellige kunstfærdige måder omkring alle former for genstande (bøger, æsker, flasker) og bruges som taske, pose eller indpakning, f.eks. til frokosten. Der findes forskellige metoder, alt efter hvilke genstande, der skal pakkes ind, og hvilken effekt man vil opnå. Indpakningen kan genbruges og er dermed også en bæredygtig og miljørigtig metode.

Vi tilbyder også kurser i collage. Her kan du lære at skabe en helhed ud fra forskellige stykker materiale. Ligesom rester fra et måltid kan være med til at skabe en ny, sublim ret, kan overskydende stumper eller nøje udvalgte stykker papir forvandle sig til et nyt, helstøbt billede.

Hvor foregår jeres kurser i stof- og papirarbejde?

Vores mange forskellige kurser foregår i København.

Hvem kan deltage på kurserne i stof- og papirarbejde?

Du behøver ikke at have nogen forkundskaber for at kunne deltage i vores kurser i stof- og papirarbejde. Det vigtigste er, at du har lyst til at være kreativ!

Tilmelding til kurserne

Læs mere om vores forskellige kurser, hvor der arbejdes med papir, nedenfor. Her kan du også kan tilmelde dig, og skulle du have spørgsmål, besvarer vi dem altid gerne på tlf. 4596 0100 eller e-mail hej@fofkbh.dk

Er der ingen kurser nedenfor, eller er de allerede startet, kan du kontakte os for evt. overskydende pladser på de igangværende hold.

Filtrér