Skip to content
Dans mavedans hos FOF København

Bollywood- og mavedans

Lær at danse Bollywood- og mavedans i København – en feminin og energisk danseform

Lær at danse den orientalsk inspirerede mavedans og kom samtidig i god form. Mavedans er formentlig verdens ældste danseform. Dansen har sin oprindelse i Nordafrika, Persien og på den arabiske halvø, men danses i dag i hele verden. Mavedans er en feminin og energisk danseform, der kan udøves af alle aldersgrupper. Mavedans giver minimal risiko for skader, sætter pulsen op og bringer hele kroppen i sving. Vi øver grundbevægelserne foran spejle og skaber derefter elegante og yndefulde koreografier til en kombination af orientalske rytmer og den nyeste musik. Resultatet er blandt andet øget kropskontrol samt bedre holdning og balance. 

Du kan også lære at danse den hotte Bollywood-dans fra de populære indiske film. Tag med til en drømmeverden i Bollywood fra hjertet af København, og lær en dans med masser af dramatik, romantik og humor. Bollywood-dans har sin oprindelse i den indiske filmindustri og er et mix af klassisk indisk dans, jazz, hip-hop og modern. Inspirationen fra det store lærred betyder, at der lægges vægt på elementer fra skuespil som fx ansigtsmimik og håndbevægelser. Bollywood-dans er feminin, energisk og sjov samtidig med, at dansen giver din krop en effektiv workout. Alle kan være med. 

Hvor foregår undervisningen?

Vi har undervisning i mavedans i København.

Hvem underviser på holdene?

Vores undervisere i mavedans er kompetente og med stor lyst til at bringe deres danseglæde og omfattende kunnen videre til deltagere på holdene.

Hvor kan jeg tilmelde mig kurserne?

Læs mere om det enkelte kursus herunder. Her kan du også tilmelde dig holdene. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at henvende dig på tlf. 4596 0100 eller e-mail adm@fofkbh.dk

Er der ingen kurser nedenfor, eller er de allerede startet, kan du kontakte os for evt. overskydende pladser på de igangværende hold.

Filtrér