Skip to content
Dans mavedans hos FOF København

Mavedans og orientalsk dans

Lær at danse mavedans og orientalsk dans i København – en feminin og energisk danseform

Lær at danse den orientalsk inspirerede mavedans og kom samtidig i god form. Mavedans er formentlig verdens ældste danseform. Dansen har sin oprindelse i Nordafrika, Persien og på den arabiske halvø, men danses i dag i hele verden. Mavedans er en feminin og energisk danseform, der kan udøves af alle aldersgrupper. Dansen giver en minimal risiko for skader, sætter pulsen op og bringer hele kroppen i sving.

Til undervisningen i mavedans øver vi grundbevægelserne foran spejle og skaber derefter elegante og yndefulde koreografier til en kombination af orientalske rytmer og den nyeste musik. Resultatet er bl.a. øget kropskontrol samt bedre holdning og balance. Kom og vær med!  

Hvor foregår undervisningen?

Vi har undervisning i orientalsk dans og mavedans i København.

Hvem underviser på holdene?

Vores undervisere er kompetente og har stor lyst til at viderebringe deres danseglæde og omfattende kunnen til alle deltagere på holdene.

Hvor kan jeg tilmelde mig kurserne?

Læs mere om det enkelte kursus i mavedans og orientalsk dans herunder. Her kan du også tilmelde dig holdene. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at henvende dig på tlf. 4596 0100 eller e-mail hej@fofkbh.dk.

Er der ingen kurser nedenfor, eller er de allerede startet, kan du kontakte os for evt. overskydende pladser på de igangværende hold.

Filtrér