Skip to content
Sangundervisning hos FOF København

Sangundervisning

Sangkurser i København – udlev sangdrømmen med sangundervisning

Er du vild med at synge, eller vil du forfine din sangteknik? Vi tilbyder sangundervisning med yderst kompetente og dygtige undervisere i København, Frederiksberg, Hellerup, Kongens Lyngby, Søborg og Vedbæk. Tag et sangkursus og udlev dine sangdrømme. Vores store udvalg af sangundervisning i København og omegn giver dig mulighed for at lære at synge og få kompetent og inspirerende stemmetræning. Vi tilbyder en lang række forskellige typer af sangkurser, hvor du udover at lære at synge, også kommer til at udvikle din stemmeteknik og personlige stil. 

Vælg mellem kurser i sangteknik, korsang, musicalsang, operasang, rytmisk sang, klassisk sang, sang for "brummere", soloundervisning, sangkor – og meget mere. Se også vores musik- og sangkurser for dig, der er på barsel under Kreativ på barsel.

Sagt på en anden måde: Med vores sangundervisning får du et væld af muligheder for at træne din sangstemme, forbedre din sangteknik eller komme i gang med at synge helt fra bunden. Vi har et begrænset antal pladser til vores sangundervisning, sangteknik, kor med mere, så husk at tilmelde dig i god tid.

Hvem kan deltage i et sangkursus eller kor?

Om du er begynder, let eller meget øvet, er lige meget. Vores sangkurser er tilrettelagt for deltagere på mange forskellige niveauer. Vores erfarne sanglærere underviser i grundlæggende sangteknik, flerstemmig sang, klassisk og rytmisk sang for både begyndere og øvede.

Hvordan tilmelder jeg mig et sangkursus?

Se hele programmet for sangundervisning i København, Frederiksberg, Hellerup, Kongens Lyngby, Søborg og Vedbæk under de forskellige underkategorier i kursusmenuen nedenfor. Tøv ikke med at tilmelde dig ventelisten, hvis der er en sådan ved dit ønskede hold. Vi holder øje med ventelisten dagligt, og vi forsøger at skabe plads på pågældende hold eller oprette nye.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på hej@fofkbh.dk eller tlf. 4596 0100.

Kreativ på barsel hold, kursus og workshops hos FOF København

Sangundervisning for mødre

Sang for dig på barsel

Tag din lille ny på armen eller i bæreselen og syng glad og livsbekræftende pop, rock og soul sammen med andre sangglade mødre.