Skip to content
Hensyntagende motion hos FOF København

Forebyggelse og træning

Forebyggelse og træning i Gentofte Kommune

FOF København tilbyder træning på specialhold til dig, som bor i Gentofte Kommune og som har deltaget i et forløb i Tranehaveregi i forbindelse med sygdom – eller dig, der har brug for den samme type træning. Ønsker du at fortsætte arbejdet med at genopbygge eller vedligeholde din funktionsevne og trivsel efter et endt forløb i Tranehaveregi? På vores små specialhold i motion med maks. 8-10 deltagere per hold, har du mulighed for at træne sammen med andre i samme situation som dig selv under kyndig vejledning af vores undervisere, som er uddannede fysioterapeuter eller psykomotoriske terapeuter. På vores yogahold er underviseren også uddannet yogalærer.

Vi tilbyder f.eks. målrettet træning til dig, der lever med eksempelvis diabetes, KOL, gigt eller rygproblemer – eller dig, der har fået en ny hofte eller nyt knæ. Derudover har vi også udendørstræning, balancetræning og slankehold. Vores nyeste tiltag er yogahold for stressramte og brystopererede.

Holdene er tilrettelagt i samarbejde med Tranehaven – Gentofte Kommunes Center for forebyggelse og rehabilitering – og træningen foregår på én af Tranehavens fem lokaliteter.

På alle fem lokaliteter er der træningsmaskiner til rådighed, som vil indgå i den indendørs motionsundervisning. Men derudover vil du opleve varieret træning, hvor vi bruger rekvisitter som håndvægte, elastikker, balancepuder, bolde, måtter mv. Der vil ofte også være musik til undervisningen. På yogaholdene er der yogaudsyr tilgængeligt.

Se alle holdtyper herunder, hvor du også kan læse mere om selve træningen og underviserne. Der er løbende optag på holdene, og du har mulighed for at fortsætte på holdet, så længe du ønsker. Prisen vil blive beregnet ud fra det antal mødegange, der er tilbage på holdet, når du tilmelder dig.

For at blive tilmeldt, skal du tale med vores fagkonsulent, som kan være med til at vurdere, hvilket hold der vil egne sig bedst til dig. Kontakt os på tlf. 4596 0100 eller hej@fofkbh.dk for mere information og tilmelding.

Er der ingen kurser nedenfor, eller er de allerede startet, kan du kontakte os for evt. overskydende pladser på de igangværende hold.

Filtrér