Skip to content

Glæd dig til forårets kurser, foredrag og ture! Vi lægger løbende nye hold på hjemmesiden, og hele programmet er online den 12. december.

Hensyntagende motion hos FOF København

Nærgymnastik

Nærgymnastik i Gentofte Kommune

Nærgymnastik er for dig, der har deltaget i et genoptræningsforløb i Gentofte Kommune og som har brug for et opfølgende træningstilbud med vedligeholdende træning på små specialhold. Holdene er også for dig, der af andre grunde har brug for denne træning.

Bor du i Gentofte Kommune, og ønsker du at holde din krop i gang for at være bedre i stand til at klare hverdagens gøremål og undgå faldulykker? På vores nærgymnastikhold kan du forbedre din kondition, styrke, bevægelighed og balance sammen med andre, der har samme behov som dig selv.

Målet med træningen er af få afhjulpet gener efter sygdom og eventuelt en operation samt at vedligeholde kroppens funktioner og få mere energi og overskud i hverdagen.

Holdene er tilrettelagt i samarbejde med Tranehaven – Gentofte Kommunes Center for forebyggelse og rehabilitering – og det er små specialhold med maks. 8-10 deltagere per hold.

Underviserne er uddannede fysioterapeuter eller psykomotoriske terapeuter og har derfor kendskab til de udfordringer, som du måtte have og vil tage individuelle hensyn i undervisningen.

Holdene foregår på Tranehavens fem lokaliteter, i FOF Københavns egne lokaler samt i beboerlokaler i kommunen. Se alle holdene herunder, hvor du også kan læse mere om underviserne.

For at blive tilmeldt, skal du tale med vores fagkonsulent, som kan være med til at vurdere, hvilket hold der vil egne sig bedst til dig. Kontakt os på tlf. 4596 0100 eller hej@fofkbh.dk for mere information og tilmelding.

Er der ingen kurser nedenfor, eller er de allerede startet, kan du kontakte os for evt. overskydende pladser på de igangværende hold.

Filtrér
  1. 1
  2. 2