Skip to content

Foråret nærmer sig!

Gå på opdagelse i et væld af nyheder hver uge, og find nye kurser, foredrag, workshops og oplevelser som du kan tilmelde dig allerede nu. 

VI ELSKER: en aktiv hverdag - gå på opdagelse i vores store hensyntagende trænings- og motionsunivers

×
Billede af senior person som balancerer på træstamme i skoven

Balance, styrke og fald - og hvordan man kommer op igen

HVAD VIL DU GÅ TIL?

Gå på opdagelse i vores mange vidunderlige forårsnyheder og sæsonfavoritter, som vi nøje har udvalgt til at være en del af vores store inspirationsunivers. Vi lægger løbende flere nyheder ud, så husk at holde dig opdateret.

AKTIVITETER NÆR DIG

Hos FOF Køge Bugt går nærhed , faglighed og fælleskab hånd i hånd,  og du finder vores aktiviteter og tilbud i Køge, Greve, Solrød, Roskilde, Egedal, Ishøj, Hvalsø og på Stevns. Find kurser, foredrag, workshops og meget mere i din kommune.

LAD DIG INSPIRERE

Gå på opdagelse i efterårets spændende foredrag, oplevelser og ture. Du finder bl.a. eksklusive nyheder og længeventede gensyn. Besøg bl.a. Nørrebro, Jægersborg, Strandvejen og meget mere. Du kan også tage til foredrag med bl.a. Jens Andersen, Simi Jan og Anna Thygesen.

EFTERÅRETS kurser, foredrag og ture

NYE KATALOGER

Gå på opdagelse i vores digitale inspirationskataloger for Køge Bugt og Egedal, fordyb dig i et spændende udvalg af vores store program og find dét du interesserer dig for.