Skip to content

Se det nye katalog

Gå på opdagelse i vores nye digitale inspirationskatalog for foråret 2023 og 
udforsk det store udvalg af kurser, foredrag, workshops og oplevelser.

Tag med i haven

Elsker du også at nusse i haven? Eller går du med en spirende drøm om at give din have en kærlig overhaling, nu hvor forårssolen forsigtigt men sikkert kigger frem? Gå på opdagelse i vores kurser og foredrag, der dykker ned i haven og giver dig inspiration til et grønt og farvestrålende forår.

Hvad vil du blive bedre til?

Gå på opdagelse i vores mange vidunderlige forårsnyheder og sæsonfavoritter, som vi nøje har udvalgt til at være en del af vores store inspirationsunivers. Vi lægger løbende flere nyheder ud, så husk at holde dig opdateret.

Lad dig inspirere: Forårets ture og store foredrag

Gå på opdagelse i forårets store foredrag og spændende byvandringer. Du finder bl.a. eksklusive nyheder og længeventede gensyn. Kom f.eks. bag dørene og besøg det eksklusive Erichsens Palæ i hjertet af København eller tag på den kritikerroste ARKENWALK. Du kan også tage til foredrag med bl.a. Nikolaj Kirk, Lotte Heise og Julius Mygind.

Foredrag

Opera i øjenhøjde

Kom med til et spændende gratis foredrag med Lotte Heise og hør mere om operaens historie og kulturelle indflydelse.

Kunstudstillinger

10 aktuelle udstillinger v. Alice Fanøe

Tag med  kunsthistoriker Alice Fanøe på de sidste 5 aktuelle udstillinger i foråret 2023 og bliv klogere på kendte og ukendte kunstnere, værker og samtiden.

Folkebevægelsen mod Ensomhed

FOF Køge  Bugt har valgt  at være en del af Folkebevægelsen mod Ensomhed og på den måde tage del i den fælles samfundsopgave om at hjælpe  hinanden ud af ensomhed gennem fællesskabet