Skip to content

Invester i din sundhed

Bevægelse og træning af krop og sind løfter ikke blot humøret; det giver også et ekstra skud energi. Gå på opdagelse i  vores store trænings- og bevægeunivers, og få gang i kroppen med et vælg af yoga- og træningshold.  

Drømmer du om at blive klogere på kunstens verden?

Har du dansk impressionisme i hovedet og kunsthistorie i hjertet? Uanset om du brænder for kendte eller ukendte kunstnere, har vi kunstforedrag til dig, som elsker at fordybe dig i kunstens verden

TRÆD UD I BYEN OG NATUREN: forårets ture og foredrag

Gå på opdagelse i forårets store foredrag og spændende byvandringer. Du finder bl.a. eksklusive nyheder og længeventede gensyn. Besøg bl.a. Nordhavns nye imponerende byområde, eller tag på den kritikerroste ARKENWALK. Du kan også tage til foredrag med bl.a. Anna Glad, Connie Hedegaard og Julius Mygind.

kurser, foredrag og ture

FORÅRETS KATALOG

Gå på opdagelse i vores digitale inspirationskatalog, fordyb dig i et spændende udvalg af vores store program og find dét du interesserer dig for.

FÅ MERE INSPIRATION: Hvad vil du blive bedre til?

Gå på opdagelse i vores mange vidunderlige forårsnyheder og sæsonfavoritter, som vi nøje har udvalgt til at være en del af vores store inspirationsunivers. Vi lægger løbende flere nyheder ud, så husk at holde dig opdateret.