Skip to content
Sang- og musikundervisning hos FOF Nordsjælland

Sang og musik

Musikundervisning, sangundervisning, kor og gospel i FOF Nordsjælland

Vil du gerne lære eller blive bedre til at spille et instrument eller synge? I FOF Nordsjælland tilbyder vi musikundervisning og sangundervisning på alle niveauer med erfarne undervisere. Alle vores musik- og sangkurser er tilrettelagt som individuel undervisning – men der er også rig mulighed for at blive en del af et musikalsk fællesskab for dig, der brænder for korsang og gospel. Vi har nemlig en lang række kor og gospelkor i Nordsjælland, bestående af dygtige sangere, som ofte søger nye medlemmer.

Musikundervisning for begyndere, let øvede og øvede

Har du spillet klaver eller tværfløjte før og vil i gang igen? Eller har du altid gerne villet lære at spille guitar, harmonika, blokfløjte, ukulele eller kontrabas? Så er musikundervisning på aftenskole en god mulighed for dig. Vi tilbyder en lang række kurser i musikundervisning, hvor du kan lære at spille på et instrument fra bunden eller på avanceret niveau. Deltagere optages løbende gennem hele sæsonen.

Syng i kor eller få individuel sangundervisning

Til vores sangundervisning kan du lære at træne din stemme med kurser i sangteknik og stemmepleje. Vi arbejder med stemmen og lærer teknikkerne, så du kan blive bedre til at synge. Der vil være mulighed for både sangundervisning for begyndere, hvor du lærer grundteknikkerne og får styr på stemmen, og sangundervisning for øvede. Vil du gerne synge sammen med andre, kan du synge i et af vores kor i Nordsjælland og blive en del af et unikt fællesskab med et stærkt sammenhold.

FOF Nordsjælland tilbyder musikundervisning og sangundervisning i bl.a. Gentofte, Charlottenlund, Hørsholm, Rungsted, Hillerød, Halsnæs, Fredensborg, Gribskov, Helsinge, Helsingør, Espergærde, Farum og Allerød.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på kontakt.nordsjaelland@fof.dk eller tlf. 3963 7010.

Lær at komponere og skrive dine egne noder

SE OGSÅ

Slip din indre komponist løs