Skip to content
broderi med grønne stilke - kursus ved FOF i Randers - broderi i frie sting

Håndarbejde

Håndarbejde

Det kan være svært at komme i gang med håndarbejde, hvis du ikke har prøvet det før. Du kan tage et kursus på aftenskole og lære teknikkerne fra bunden af, så du kommer godt i gang med fx vævning eller broderi.

Hvis du gerne vil i gang med symaskinen for fx at sy dit eget tøj, finder du vores aktuelle sykurser længere nede på siden eller på siden: Sy på maskine

Når du går på et kursus eller en weekend-workshop i et håndarbejde er der god mulighed for at få lavet en flot julegave til dig selv eller én i familien. Og du kommer helt sikkert til at lære noget og hygge dig med de andre på kurset. 

Vævning er et håndarbejde, som du måske slet ikke kender til. Men alle kan være med på vores vævekurser i FOF-huset. Du behøver ikke at have din egen væv for at deltage, men tag den med, hvis du har én.

Et andet gammelt håndarbejde, der igen er blevet trendy, er broderi. I efteråret kan du prøve at brodere "frit" på vores weekendkursus. Du følger ikke en opskrift, men lærer forskellige sting, så du kan slå hjernen lidt fra og brodere noget kreativt, du selv finder på. 

Vi udbyder også jævnligt kurser i både strik og hækling for begyndere i Randers. Hvis du ikke kan finde det du leder efter, er du velkommen til at spørge på kontoret efter kommende datoer osv. 

Se også: Alle kurser inden for Kreativitet og Kunst

Se også: Sykurser