Skip to content

Vi er i fuld gang med at planlægge efterårssæsonen, tilmeld dig vores nyhedsbrev og få besked som en af de første. Mangler du noget konkret er du også velkommen til at sende os en mail på sonderjylland@fof.dk eller ringe på tlf. 93 88 15 97 i vores åbningstid.

Tilmeld nyhedsbrev
FOF Sønderjylland Foredragsholder Manu Sareen Hører du overhovedet efter? - om at leve med ADHD

Hører du overhovedet efter Manu? - om at leve med ADHD

For få år siden fik Manu Sareen stillet diagnosen ADHD. Det første, han tænkte, var: ”Hvordan kan jeg have en børnesygdom?” Men han blev klar over, at rigtig mange voksne mennesker lever med ADHD. Han ville ønske, at han havde kendt til sin diagnose tidligere i livet, så uroen, melankolien og det indre kaos havde fået en forklaring.

Hør Manu Sareen fortælle sin historie om at leve et liv med ADHD uden at vide det, om en grundlæggende ensomhed, der knytter sig til at føle sig anderledes, og om de enorme omkostninger, det har haft for ham at overskride sine egne grænser igen og igen uden at kunne sige nej til en udfordring. Han fortæller også om styrkerne ved ADHD - jernviljen, gåpåmodet og kreativiteten.

Manu Sareen har skabt en politisk karriere og et succesfuldt forfatterskab, men på trods af succeserne er der også en anden side. Diagnosen har kostet ham dyrt, både professionelt og privat - forliste ægteskaber og mistede jobs og venskaber. Flere gange har han truffet afgørende valg i sit liv, som bagefter har været uforklarlige for ham selv, og han har siddet tilbage dybt forundret og forvirret med et smertefuldt sind. 

Foredraget udbydes i samarbejde med Kulturhuse & Biblioteker Aabenraa og Damms Gårds bestyrelse

Kultuhuse og Biblioteker Aabenraa   

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 16.09.2024 19:00-21:00 Medborgerhuset Damms Gård Manu Sareen
FOF Sønderjylland Foredragsholder Manu Sareen

Manu Sareen

Manu Sareen er tidligere formand for ADHD Foreningen, forfatter, foredragsholder, coach og rådgiver samt tidligere minister for børn, ligestilling, integration og sociale forhold.