Skip to content
Foredraget ultraforarbejdede fødevarer hos FOF Sønderjylland

Ultraforarbejdede fødevarer

Vi hører i stigende grad om ultraforarbejdede fødevarer, vi møder dem overalt i supermarkedet og de får en større og større plads i vores daglige kost.

Et stort indtag af ultraforarbejdede fødevarer er dårligt for vores sundhed og en lang række undersøgelser kobler ultraforarbejdede fødevarer til overvægt, hjerte-kar-sygdomme, type-2 diabetes og kræft, når de fylder meget i kosten

Bliv klogere på ultraforarbejdede fødevarer bl.a. ingredienser, tilsætningsstoffer, forarbejdning og hvilke fødevarer vi bør skære ned på og hvilke fødevarer vi ikke helt behøver at undgå. 

Så kan det blive lettere at tage det sunde valg i hverdagen – både på supermarkedets hylder og derhjemme i køkkenet.

Foredraget udbydes i samarbejde med Hjerteforeningen. 

Information

  • Dato 28.10.2025-28.10.2025
  • Adresse FOF, Kasernen, Sønderborg
    Gerlachsgade 5C, 5
    6400 Sønderborg
  • Lokale Auditoriet - 4. sal
  • Bemærkninger Foredraget udbydes i samarbejde med Hjerteforeningen. Ved foredrag er tilmeldingen bindende med det samme, og billetprisen kan ikke refunderes. Ved betaling modtager du en kvittering, der gælder som din billet. Du behøver ikke at printe billetten. Der er ikke nummererede pladser, det er først til mølle, men der er gode pladser til alle. Dørene åbnes en halv time før foredraget starter.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 28.10.2025 19:00-21:00 Kasernen, Sønderborg Inger N. Larsen
Inger N Larsen, klinisk diætist og foredragsholder hos FOF Sønderjylland

Inger N. Larsen

Inger Nielsen Larsen er autoriseret klinisk diætist ved Nationalt Center for Autoimmune Sygdomme. Inger har mange års erfaring med patienter med kronisk sygdom. Hun har specialiseret viden om kosten som en del af forebyggelsen af de følgesygdomme som patienter med autoimmune sygdomme kan få.