Vi hører i stigende grad om ultraforarbejdede fødevarer, vi møder dem overalt i supermarkedet og de får en større og større plads i vores daglige kost.
Et stort indtag af ultraforarbejdede fødevarer er dårligt for vores sundhed og en lang række undersøgelser kobler ultraforarbejdede fødevarer til overvægt, hjerte-kar-sygdomme, type-2 diabetes og kræft, når de fylder meget i kosten
Bliv klogere på ultraforarbejdede fødevarer bl.a. ingredienser, tilsætningsstoffer, forarbejdning og hvilke fødevarer vi bør skære ned på og hvilke fødevarer vi ikke helt behøver at undgå.
Så kan det blive lettere at tage det sunde valg i hverdagen – både på supermarkedets hylder og derhjemme i køkkenet.
Foredraget udbydes i samarbejde med Hjerteforeningen.
Dato | Tid | Sted | Navn | |
---|---|---|---|---|
1 | Tirsdag 28.10.2025 | 19:00-21:00 | Kasernen, Sønderborg | Inger N. Larsen |
Inger Nielsen Larsen er autoriseret klinisk diætist ved Nationalt Center for Autoimmune Sygdomme. Inger har mange års erfaring med patienter med kronisk sygdom. Hun har specialiseret viden om kosten som en del af forebyggelsen af de følgesygdomme som patienter med autoimmune sygdomme kan få.