Skip to content

Vi er ved at gøre efterårssæsonen 2025 klar, og der kan derfor mangle informationer nogen steder. De kommer hurtigst muligt, men kan du ikke vente, er du meget velkommen til at sende os en mail på sonderjylland@fof.dk. Den vil blive besvaret hurtigst muligt. Vi har en del sommerhold der er startet op, hvis du vil med, kan du sagtens nå det.

Tilmeld nyhedsbrev
Hjemmebagt pizza på skærebræt

Bliv din egen pizzakok

Bliv din egen pizzakok – lær at lave autentisk italiensk pizza!
Drømmer du om at mestre kunsten at lave den perfekte pizza? På vores kursus lærer du alt, hvad du behøver for at bage som en ægte pizzaiolo!

På dette kursus lærer du blandt andet: 

✔ Hvilken meltype skal du bruge?
✔ Den perfekte tomatsovs – hvad skal der i?
✔ Hvor meget fyld er optimalt?
✔ Hvorfor skal pizzadejen hvile i 24 timer?
✔ Skal du bruge surdej eller gær?
✔ Alm. ovn vs. bagestål vs. pizzaovn – hvad er bedst?

Prøv at bage i en ægte italiensk Effeuno-pizzaovn!

Efter kurset vil du være klar til at imponere familie og venner med hjemmelavet pizza. Du lærer at lave den perfekte pizzadej, eksperimenterer med forskellige toppings og smager på lækre varianter – og der bliver nok også lidt til at tage med hjem!

Materialer
Der må forventes udgifter til råvarer på ca. 150 kr. der afregnes direkte med underviseren. 

Medbring

Egne drikkevarer og forklæde.

Information

  • Dato 25.08.2025-25.08.2025
  • Adresse Alssundskolen
    Stråbjergvej 3
    6400 Sønderborg
  • Lokale Skolekøkken
  • Bemærkninger Bemærk, at råvarer som udgangspunkt ikke er indregnet i kursusprisen. Denne vil derfor skulle afregnes direkte med underviseren efter hver mødegang. Så vidt muligt oplyser vi om forventet udgift til råvarer på hjemmesiden. Er den ikke oplyst, er du velkommen til at kontakte os. Det kan være en god idé at medbringe et forklæde til vores madlavningskurser.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 25.08.2025 17:00-19:45 Alssundskolen John Bramsen
FOF Sønderjylland John Bramsen

John Bramsen