Skip to content
Cheesecake for rigtige mænd hos FOF Sønderjylland

Cheesecake for rigtige mænd

Vil du lære at lave en dessert, der både er enkel, uimodståelig og ser imponerende ud? Så er dette kursus noget for dig! På dette hold fokuserer vi på cheesecake, en moderne dessert, der kan varieres i mange smagsretninger og præsenteres på en måde, som garanteret imponerer.

Vi arbejder trin for trin og fordeler opskriften over tre timer, så du lærer alt fra bunden til det færdige resultat med tid til både hygge og kaffe undervejs

Bunden og basen
• Introduktion til cheesecake og råvarer.
• Vi knuser kiks og laver den sprøde bund, som anrettes i individuelle glas.
• Snak om variationer: kiks, nødder eller småkager som bund.

Cremen
• Vi pisker den luftige creme med friskost, fløde og vanilje.
• Teknik: hvordan man får den helt glat og cremet uden klumper.
• Vi fylder cremen ovenpå bunden i glassene.

Topping & wow-effekt

• Vi laver en frisk bærkompot/coulis, som giver smag og flot kontrast.
• Dekoration med friske bær, mynteblade og evt. revet chokolade.
• Præsentation: hvordan man pynter, så desserten ligner en restaurantoplevelse.

Vi slutter af med at smage på vores cheesecake og så kan du tage resten med hjem. 

Undervejs vil vi holde en pause med tid til en kop kaffe. 

Medbring: 

Forklæde samt beholder til din cheesecake 

Information

  • Dato 21.10.2025-21.10.2025
  • Adresse Sct. Severin afd. Haderslev
    Moltrupvej 3
    6100 Haderslev
  • Lokale Hjemkundskab
  • Bemærkninger Bemærk, at råvarer som udgangspunkt ikke er indregnet i kursusprisen. Disse vil derfor skulle afregnes direkte med underviseren efter hver mødegang. Så vidt muligt oplyser vi om forventet udgift til råvarer på hjemmesiden. Er den ikke oplyst, er du velkommen til at kontakte os. Det kan være en god idé at medbringe et forklæde til vores madlavningskurser.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 21.10.2025 17:00-20:30 Sct. Severin afd. Haderslev Adriana Teodora Haicu
Adriana Teodora Haicu underviser i FOF Haderslev

Adriana Teodora Haicu

Jeg har en baggrund som folkeskolelærer og er uddannet kok med flere års erfaring inden for bæredygtige køkkener med fokus på at minimere madspild. Jeg brænder for bagning og festlige kager og underviser i at skabe smukke og lækre desserter fra bunden. Mit mål er at give deltagerne både færdigheder og inspiration til lave mad og bage kager med sikkerhed i både smag og æstetik.