Skip to content
Vegetarmad med power og smag hos FOF Sønderjylland

Vegetarmad med power og smag - for mænd

Madlavning for mænd – kraftfulde retter med fokus på plantebaseret kost

Vil du lære at lave mættende og smagfulde retter med et plantebaseret twist? Så er dette kursus for dig! I løbet af kurset vil vi arbejde med kraftfulde smage, solide teksturer og enkle teknikker, der gør det nemt at lave velsmagende måltider uden kød. 

Vi skal lave saftige plantebaserede frikadeller i fyldig sauce med kartoffelmos og syltet tyttebær, og smagfulde wraps med krydrede grøntsager, bønner, ristet majs og hjemmelavet guacamole

Alle opskrifter er nøje testet og udviklet med fokus på smag og ernæring. Som Green Wave-ambassadør har jeg stor erfaring med plantebaseret madlavning, der både mætter og tilfredsstiller smagsløgene. Kurset er praktisk og hands-on, hvor du selv kommer til at lave maden under vejledning. Vi taler om råvarer, krydderier og hvordan du kan tilpasse opskrifterne til din egen smag. 

Niveauet er for alle, uanset erfaring i køkkenet.

Medbring:
forklæde og beholdere til at tage maden med hjem.

Information

  • Dato 25.11.2025-25.11.2025
  • Adresse Sct. Severin afd. Haderslev
    Moltrupvej 3
    6100 Haderslev
  • Lokale Hjemkundskab
  • Bemærkninger Bemærk, at råvarer som udgangspunkt ikke er indregnet i kursusprisen. Disse vil derfor skulle afregnes direkte med underviseren efter hver mødegang. Så vidt muligt oplyser vi om forventet udgift til råvarer på hjemmesiden. Er den ikke oplyst, er du velkommen til at kontakte os. Det kan være en god idé at medbringe et forklæde til vores madlavningskurser.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 25.11.2025 17:00-20:30 Sct. Severin afd. Haderslev Adriana Teodora Haicu
Adriana Teodora Haicu underviser i FOF Haderslev

Adriana Teodora Haicu

Jeg har en baggrund som folkeskolelærer og er uddannet kok med flere års erfaring inden for bæredygtige køkkener med fokus på at minimere madspild. Jeg brænder for bagning og festlige kager og underviser i at skabe smukke og lækre desserter fra bunden. Mit mål er at give deltagerne både færdigheder og inspiration til lave mad og bage kager med sikkerhed i både smag og æstetik.