Skip to content
Lær et nyt sprog eller bliv bedre til et du allerede kender hos FOF Sydjylland

Sprog

Sprog

Tilmeld dig sprogundervisning hos FOF Sydjylland og udvid din verden!

FOF Sydjylland udbyder sprogundervisning på forskellige niveauer, som passer til din egen sproglige erfaring. Vi tilbyder sprogkurser for begyndere, øvede og avancerede sprogbrugere.

FOF Sydjylland tilbyder sprogkurser hvor du lærer at bruge sproget, når du er ude på en spændende rejse. Da vi rejser mere og møder nye mennesker og kulturer, er det en fordel at kunne det lokale sprog. Sprog til rejsebrug er både meget populært og nyttigt, for det er rart at kunne læse et menukort eller spørge om vej i et fremmed land. Man kommer nemmere i kontakt med folk, hvis man kan begå sig på deres eget sprog.

Er du nysgerrig? Så læs mere om FOF Sydjyllands sprogundervisning og tilmeld dig nedenfor.

Sprogundervisning på flere niveauer

Hver sæson tilbyder FOF Sydjylland sprogkurser, der dækker flere sproglige behov. Du har en mulighed for både at genopfriske dit engelsk, tysk eller fransk på et sproghold for let øvede og at tage på en spændende sprogrejse ved at tilmelde dig russisk eller kinesisk begyndere. Uanset om du er begynder eller øvet, vil du kunne få noget ud af undervisningen:

  • Blive bedre til at tale og skrive
  • Blive klogere på fremmede kulturer og traditioner
  • Lære nye mennesker at kende

Sådan foregår vores undervisning i sprog

På vores sproghold øver du udtalen, tilegner dig nye gloser og forstår de grammatiske regler. Der arbejdes med tekstmaterialer af forskellig sværhedsgrad og finder på arbejdsformer der simulerer forskellige hverdagssituationer. På FOF Sydjyllands's sproghold er der altid dynamik og en positiv stemning. Vi griner ikke ad hinanden men med hinanden.

Hvem kan deltage i vores sprogundervisning?

Alle der er interesserede i at blive klogere på et fremmedsprog og andre kulturer kan deltage. Du kan tilmelde dig et sproghold, der passer til dit behov og sproglige niveau.

Hvor afholdes vores sprogundervisning?

FOF Sydjylland tilbyder sprogundervisning i Kolding og Vejen. Du kan se hvilke dage og tidspunkter kurserne starter nedenfor, hvor du også kan tilmelde dig.

Har du brug for flere oplysninger om kurset, kan du læse mere under hvert kursus.

Niveau-inddeling for sprogundervisning

Før du vælger et sproghold, kan du læse vores niveau-beskrivelser, hvor du kan finde informationer om vores sprogundervisning, så du bedre kan finde det rette hold.

Sprogkurser til erhvervslivet?

Hvis din virksomhed har brug for at få medarbejderne opkvalificeret i et eller flere sprog, tilbyder FOF Sydjylland sprogundervisning for erhvervslivet. Vi har underviserne til ethvert niveau.

Kontakt os og vi finder en løsning til en fair pris, og skulle du have yderlige spørgsmål, så kontakt FOF Sydjylland kontoret på tlf. 79 30 85 80 eller mail: info@fofsydjylland.dk

Vi hos FOF Sydjylland glæder os til at byde dig velkommen til vores sprogundervisning!

Filtrér