Skip to content
Malerkurser I FOF

Kreative fag hos FOF Sydøst i Sydøstsjælland og Lolland Falster

Slip kreativiteten løs - brug dine hænder på de kreative værksteder 

Håndarbejde og kreativt håndværk er beviseligt fremragende måder at stimulere hjernen på. Og så gør det jo heller ikke noget, at det både fremmer velværet og er godt at hygge sig med at fremstille kunst, beklædning, nyttegenstande eller andre resultater. Hos FOF Sydøst tilbyder vi mange forskellige kreative kurser, hvor du kan tilegne dig teknikker, lære fagudtryk og materialelære, og ikke mindst opnå ny viden uanset om du er interesseret i at sy, hækle, strikke, lave pileflet eller keramik, binde blomster, lave dine egne smykker, linoleumstryk eller trædrejning. Du kan se det aktuelle program nedenfor og tilmelde dig under de enkelte hold.

Gør hjernen glad og lær nyt - blomster, håndarbejde eller kreativt håndværk
FOF Sydøst tilbyder f.eks. hæklekurser, og kurser i broderi eller syning, hvor du lærer at lave egne mønstre og sy til dig selv eller familien. Er du til strik, så er det måske nu, du skal give dig i kast med strikkemaskinens mange funktioner, og hvad enten du er helt begynder eller meget øvet, så vil du kunne få glæde af maskinstrik-kurset.  

Hvis du mere er til fornøjelsen ved værkstedsfag, så kan det være, at din skjulte Picasso kommer til udtryk på kurset i kunstmaling. Eller hvad med at designe og lave dine helt egne smykker? Med mindre du er mere til at producere håndværk indenfor filtning, pileflet, keramik eller trædrejning. Vær opmærksom på at trædrejningskurserne er meget populære, så skynd dig at sikre din plads ved en af drejemaskinen. Tilmelding herunder. 

Her tilbyder vi kreative kurser på Sydsjælland, Lolland og Falster
Du kan gå til hækling, syning og broderi i Haslev. Ud over dette har vi trædrejning i Dalby samt andre kreative kurser i Faxe, Sakskøbing, Haslev, Præstø og Vordingborg. Kurserne er for alle, helt uanset niveau, kendskab og kreativt niveau.

Du kan tilmelde dig kurserne nedenfor, hvor du også kan læse mere om de enkelte værksteder med videre. Har du spørgsmål om vores kreative kurser, kan du altid kontakte FOF Sydøst på tlf. 3074 5671.