Skip to content

Hør nyt om kurser, foredrag og ture! Skriv til info@fof-sydost.dk og du vil fremover modtage vores nyhedsmails.

Musikundervisning i FOF

Musik & sang hos FOF Sydøst i Sydøstsjælland og Lolland Falster

Giv sangfuglen vinger eller stem instrumentet

Er du glad for at synge, og ønsker du at udvikle stemmens fylde og din sangteknik, så meld dig til sangundervisning og få kompetent hjælp til at give din indre sangfugl vinger. Sammen med din underviser får du udviklet en sangteknik, der hjælper din stemme bedst på vej, så du oplever større glæde ved at synge selv, i kor eller band.

Du kan også være nået til det punkt, hvor du gerne vil tage dine musikalske evner indenfor guitar, violin eller klaver til næste niveau, og måske få hjælp til et løfte, inspiration til at spille nyt, vejledning til god øvelsesteknik, bedre indsigt i noder eller måske hjælp til at spille efter gehør. 

FOF Sydøst tilbyder sang- og musikundervisning af professionelle undervisere, der kan hjælpe dig videre, uanset om du er på letøvet eller øvet niveau. 

Ram tonerne på Sydsjælland og Falster
Så uanset om du ønsker sangundervisning eller instrumental musikundervisning, så har FOF Sydøst forskellige hold, der gerne skulle ramme dit behov. Vi har sangundervisning i Vordingborg og Stege, og du kan få musikundervisning i Nykøbing Falster og Vordingborg. 

Har du nogen spørgsmål, så kan du enten kontakte musiklæren for det enkelte hold eller FOF Sydøst på tlf. 3074 5671.