Skip to content

Velkommen til vores nye hjemmeside! Oplever du problemer, eller har du brug for hjælp, kan du træffe kontoret på tlf. 5852 8164. Vi sender snart forhåndstilmeldinger ud, og du kan allerede nu tilmelde dig mange af efterårets kurser, foredrag og oplevelser her på siden. Vi glæder os til at se dig igen!

Gå til vinsmagning i FOF i Slagelse

Vinsmagning i Slagelse

Vinsmagning i Slagelse

Kom og bliv klogere på verdens vinkulturer i et hyggeligt interessefællesskab. Prøvesmagning af forskellige vine, ekstraudgift pr. gang 100-150 kr. Medbring eget glas.

30/9: Australien
Vi skal se hvor ’Aussie’-vin er på vej hen med deres nye smagsvarianter til kvalitetskrævende ganer. De er gået i højderne for at få mere stringente vinnoter frem i forhold til den meget kraftige frugtsøde vin, de ellers er kendt for.

14/10: Californien
Vi skal til Guds eget landet, som flyder med vin og honning – fra den mexicanske grænse til Napa Vally – fra de billige supermarkedsvine til enkeltproducenter. Chardonnay, Cabernet Sauvignon og Zinfandel.

11/11: Syd Rhone
Vi skal til Rhone-dalen – fra de almindelige Village-vine til Cru-områder som Vinsobre, Girgondas, Beaumes de Venice og Chateauneuf de Pape. Alle med den magiske formel af Grenache og Syrah og med strejf af Mourvèdre, Cinsault og Carignan. Måske får vi lidt af de kraftige og voluminøse hvide vine.

Filtrér