Skip to content

Serviceinfo: Det er ikke muligt at tilmelde sig kurser og foredrag på hjemmesiden fra torsdag den 28. september kl. 17.00 og indtil mandag den 2. oktober kl. 05.00. Pga. system opdatering.

Bevægelse for kræftramte Specialhold

Bevægelse for kræftramte Specialhold

- Tilrettelagt i samarbejde med kræftens bekæmpelse

Kurset er for dig, som lever med en kræftdiagnose og kan mærke at du har brug for at bygge kroppen (og sindet) roligt op igen 
Du vil blive præsenteret for to forskellige bevægelsesformer (Mediyoga og Qigong)

Det er bevægelsesformer som understøtter kroppens egen helingsproces og kan bruges som supplement til anden rehabilitering (eller behandling) ud fra den tanke at krop, sind og følelser er tæt forbundet. Øvelserne er blide og rolige. Alle kan være med. Du kan lave øvelserne på en yogamåtte, stående eller siddende på en stol.

Mediyoga og Qigong påvirker kroppen og de indre organer på flere måder: mere fleksible og stærkere muskler. Det påvirker fordøjelsen og hormonbalancen, og det giver et stærkere og mere robust nervesystem. Konkrete redskaber til at berolige nervesystemet som ofte er overbelastet ved sygdom eller andre belastninger i livet. 

Bevægelsesprogrammerne er særligt godt til at finde ro, styrke og balance – både undervejs i selve yogaprogrammet, men vi arbejder også med at se overførbarheden til livet generelt: kunsten at finde balancen med ikke at gøre hverken for lidt eller for meget. 

På holdet vil der kun være plads til 8 deltagere, så du får mest muligt ud af kurset.
Bemærk den lavere pris. Kræftens bekæmpelse lokalafd. Hjørring støtter med tilskud.