Skip to content

Yoga

Yoga har bevist sit værd som bevægelsesform for det moderne menneske. Yogaøvelser kombineres med åndedrætsteknik og afspænding. Yoga tager hele kroppen med, og giver styrke og smidighed. Du får nærvær og ro til dig selv og dit liv. Yoga er for alle! Også for MÆND!

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 29.01.2024 16:30-18:00 Brønderslev Hallen Marilyn Ann Neilson
2 Mandag 05.02.2024 16:30-18:00 Brønderslev Hallen Marilyn Ann Neilson
3 Mandag 12.02.2024 16:30-18:00 Brønderslev Hallen Marilyn Ann Neilson
Se alle Se færre
Underviser

Marilyn Ann Neilson

16.08.23

Underviser i flg. fag 
Yoga

Faglig baggrund
2022-2023: Advanced Restorativ Yoga Uddannelse med Kirstine Stenvad Madsen og Malike Baladi - med speciel indenfor Fibromyalgi og Kroniske Smerter - 105 timer
2019: Restorativ Yoga Uddannelse med Kirstine Stenvad og Malika Baladi - 60 timer
200 timers Mindful Yoga Teacher Training med Nina Pfeifer - august 2018 
Kontor Yoga med Britt Ziwes - september 2018 
DGI yoga instruktor uddannelse - 60 timer - 2013 DGI Hands on Justeringer workshop - 20 timer - 2015 
Jeg tager løbende workshops og kurser for at få inspiration for mine hold, så jeg kan skræddersy undervisning til hvert holds og deltagers niveau og ønsker.

Faglig holdninger m.v. 
Jeg underviser en kombination af Hatha Yoga og Restorativ Yoga, hvor de klassiske yogastillinger gennemgås i et roligt og afslappende tempo, samt fokus på kropsbevidsthed og Mindfulness. Åndedrætsøvelser og afspænding kombineres med yogaen og vi arbejder med forbindelsen imellem krop, sind og ånd.
Hatha Yoga er rigtig godt for dig, der ønsker at forbedre din styrke, balance, smidighed og kropsbevidsthed.
Restorativ Yoga er rigtig godt for dig, som trænger til finde balance i nervesystemet og en indre ro, pga. stress, depression, angst eller lignende. Kombinationen kan alle have gavn af! 
Vi arbejder i hver time med en bestemt kropsdel eller et bestemt emne som vi har i fokus hele timen. Her lærer vi at mærke efter i kroppen imens vi er i stillingerne og også bagefter. Vi finder de spændinger som gemmer sig i kroppen og ser om vi ikke kan give slip på dem og få kroppen til at ’løsne op’.
Alle øvelser laves i roligt tempo og efter kroppens kunnen, mange af øvelserne vil kunne tages med i hjemmestudie.
Hver time afsluttes med afspænding og en bid mindfulness for sindet, vi får igennem timen både gennemarbejdet kroppen og sindet - det efterlader den enkelte i ro og der opnås et pustehul i hverdagen.