Skip to content
Korsang i FOF

Lær at synge i kor

Kom med hvis du gerne vil synge i kor, men ikke rigtig kender din stemme eller ved hvilken slags kor, du vil vælge. Vælg dette kursus først og få mod til mere!

Lær at synge, find din stemme og syng med i flerstemmigt kor! Vi lærer gennem at prøve forskellige genrer og metoder af. Vi vil igennem alt fra rytmisk til klassisk musik og der vil også være rig mulighed for at prøve forskellige stemmegrupper af, for at finde ud af, hvor man synger bedst, og hvad man synes, der er fedt!

Vi kommer i fællesskab også til at arbejde med en masse sjove kor-øvelser, icebreakers og lege, der styrker, hvordan man synger som en enhed og bliver opmærksom på hinanden.

På dette kursus er der plads til alle der er nysgerrige på kor og gerne vil prøve det af i trygge og afslappede rammer. Så kom glad og lær at synge i kor i et sjovt, eventyrlysten og søgende fællesskab!

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 23.09.2024 17:00-18:50 Hedegårdsskolen Anna Fries Moland
2 Mandag 30.09.2024 17:00-18:50 Hedegårdsskolen Anna Fries Moland
3 Mandag 07.10.2024 17:00-18:50 Hedegårdsskolen Anna Fries Moland
Se alle Se færre

Anna Fries Moland

17.01.24

Underviser i flg. fag
Sangundervisning: Udfold din stemme og kreativitet
Lær at synge i kor

Faglige baggrund
Jeg er uddannet rytmisk sanger fra Det Jyske Musikkonservatorium, hvor jeg har en bachelor i rytmisk musik med sang og korledelse, samt en kandidat som musikpædagog med sang, sangskrivning og musikproduktion. Udover det har jeg også et diplom fra BIMM Brighton i Professional Musicianship (Vocals). 
I mit virke som musiker, har jeg en masse praktisk erfaring som sanger, sangskriver, producer, liveperformer og artist i mine egne bands SZOA og Jaka Cyborg. Denne erfaring blandet med min uddannelse, kommer klart til livs i mit virke som underviser, hvor jeg arbejder meget med både kreativitet og udtryk, samt stemmesundhed og sangteknik, hvor jeg blandt andet også inkorporerer metoder fra CVT og Anne Rosing. 
Jeg har også en bred baggrund i korsang. Her har jeg blandt andet selv ledet og sunget i rytmisk kor, plus at jeg har mange års erfaring som korsanger i klassisk kor, fra blandt andet Budolfi Kantori. 

Henvisning til egen hjemmeside
https://www.kressacoaching.dk/